Disney Channel pregateste continuarea filmului “Descendentii”

Disney Channel pregateste continuarea filmului “Descendentii”

De curand, Gary Marsh, Presedinte si CCO al Disney Channels Worldwide, a anuntat ca, la nivelul companiei, s-a decis continuarea filmului Descendentii.
Primul pas a fost facut deja: scenariul pentru Descendentii 2 (titlul este provizoriu) a fost comandat celor doi scenaristi, Sara Parriott si Josann McGibbon, care vor avea si rolul de producatori executivi.
Motivul principal al acestei decizii il reprezinta faptul ca Descendentii ocupa locul cinci in topul filmelor cu cel mai mare rating din toate timpurile, create de Disney Channel.
Marsh a declarat: „Indiferent de unitatea de masura – locala si globala – Descendentii a devenit deja una dintre cele mai importante productii de divertisment ale anului si suntem nerabdatori sa cercetam mai profund mitologia Auradon si a Insulei Pierdutilor.”
Vestea a fost sarbatorita cu muzica si dans de catre vedetele din Descendentii, sambata, 17 octombrie. Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart, Sofia Carson si Kenny Ortega au fost alaturi de fanii lor in cadrul unui eveniment live organizat cu acest prilej la Downtown Disney District, Disneyland Resort, in Anaheim, California.
In acelasi timp, interesul pentru filmul original este in continua crestere peste tot in lume. Lansat pe 31 iulie, filmul „Descendentii” a inregistrat audiente record. La nivel mondial, el a fost urmarit de peste 32 milioane de telespectatori in total, dintre care 12.2 milioane in SUA si 1.2 milioane inregistrati de Disney Channel UK.
In Italia filmul a fost desemnat cel mai vizionat Film Original Disney Channel din toate timpurile la categotria 4 -14 ani. Pe canalele Disney din Argentina, Mexic, Columbia, Peru si Chile, Descendentii a ocupat prima poziție in ceea ce priveste toate programele TV prin cablu si gratuite in randul copiilor cu varste intre 4 si 17 ani. In Australia, filmul a fost programul Disney Channel cu cel mai mare rating in randul copiilor cu varste intre 5 si 15 ani.
Un record il reprezinta si cele 3.3 milioane de vizualizari video ale peliculei prin intermediul aplicației WATCH Disney Channel.
Coloana sonora a filmului Descendentii a ocupat prima pozitie in top 200 Billboard, cele sase videoclipuri cu numere muzicale din film, impreuna cu melodia de final „Believe” interpretata de Shawn Mendes si remixul „Rotten to the Core” interpretat de Sofia Carson, inregistrand o audienta de peste 254 milioane de vizualizari pe DisneyMusicVevo.
DVD-ul Descendentii, care a fost lansat tot pe 31 iulie in SUA, a devenit al treilea cel mai vândut titlul TV pe DVD pana in prezent in 2015.

5 comments on «Disney Channel pregateste continuarea filmului “Descendentii”»

 1. Laura says:

  Mi-a placut asa tare filmul incat m-am mai uitat de inca 3 ori la el! 😉

  1. Pushtimea says:

   Si noi l-am vazut de mai multe ori! 🙂

 2. Geanina says:

  A fost foarte frumos , alte detalii mai sunt?

  1. Pushtimea says:

   Buna, Geanina. Deocamdata atat. 🙂

 3. Este filmul meu preferat de la Disney Channel! A fost extraordinar, toate personajele au fost uimitoare si remarcabile, iar scoala semana cu un adevarat castel! Deabia astept continuarea filmului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *