Cea mai buna prietena

Cea mai buna prietena

Voi aveti o “cea mai buna prietena”? Daca da, atunci probabil va veti regasi in ceea ce o sa scriu eu…
Din punctul meu de vedere, cele mai bune prietene (sau prietenii in general) pot fi considerate o a doua familie. Cu ele impartasesti tot ceea ce ai pe suflet: fie ca esti trista, fericita sau indragostita, ele stiu totul despre tine si, pe parcurs, ajung sa te cunoasca mai bine decat te cunosti tu insati.
Cea mai buna prietena iti e mereu alaturi: la bine, la greu, nu conteaza, ea e acolo. Cea mai buna prietena poate sa stea cu tine la telefon pana noaptea tarziu doar ca sa te asculte pe tine plangand din Dumnezeu stie ce motiv. Cea mai buna prietena te asculta cand ii povestesti entuziasmata despre toate lucrurile pe care le-ai facut in ziua respectiva, chiar daca pe ea nu o intereseaza in mod special ca tu ai mancat spaghetti la pranz in loc de supa.
Cea mai buna prietena iti e alaturi cand el iti frange inima si tot ea te linisteste spunadu-ti ca e vina lui. Cea mai buna prietena stie cand sa te laude si cand sa te certe. Ea stie sa te linisteasca in orice imprejurare.
Dar pe cea mai buna prietena cine o asculta, cearta, lauda, linisteste? Noi. Cele mai bune prietene ale celor mai bune prietene ale noastre.
Daca nu aveti o “cea mai buna prietena”, cautati-o. Toti avem nevoie de prieteni la un moment dat. Sa fim seriosi, sunt momente in care chiar nu le putem spune totul parintilor.
Cand simtim ca suntem daramati de-a dreptul, ca nimeni nu mai e langa noi, cel mai bun prieten ne va ridica de jos. Sau se va aseza langa noi. Ambele ii arata loialitatea si dragostea fata de noi.

Patricia Iota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *