Wolf Park Adventure sau doza de aventura dintr-o zi de vacanta

Wolf Park Adventure sau doza de aventura dintr-o zi de vacanta

Astazi o sa va povestesc despre aventura mea la Wolf Park Adventure. In limba germana, “wolf” inseamna “lup”, asadar au existat de la inceput premize serioase sa ma astept la ceva cool.
Daca nu ati auzit de el pana acum, e timpul sa il treceti pe lista voastra de “locuri in care trebuie sa ajung”.
Intr-o frumoasa zi de week-end, am plecat cu parintii (asa e cand nu ai nici 10 ani Smile) de la Bran catre Zarnesti. La un moment dat am descoperit, la marginea unei paduri superbe, Wolf Park Adventure.
Si trebuie sa va spun ca am avut parte de aventura adevarata incercand sa duc la bun sfarsit mai multe trasee de dificultati diferite!

 Wolf Park Adventure
Baza se afla intr-o cabana din lemn, cu etaj. Jos te poti racori cu o inghetata sau cu un suc inainte sau dupa ce termini un traseu. Tot acolo se afla receptia, de unde iti iei echipamentul, format dintr-o casca, hamuri de care sunt prinse cele doua sigurante si scripetele pentru tiroliana. Bineinteles, ti se face un scurt instructaj, pentru a invata sa le folosesti pe fiecare la momentul potrivit.
Apoi urci la etaj si… incepe distractia! Traseele sunt impartite in doua grupe, “colorate” in galben si verde. Grupa galbena este pentru copii, iar grupa verde pentru adulti. Grupa galbena e formata la randul ei din 2 trasee: galben si albastru, iar grupa verde este formata din 3 trasee: verde, rosu si negru.
Traseele pentru copii sunt mai usoare si montate la o inaltime mai mica decat cele pentru adulti. Dar toate sunt gandite cam la fel. Ai parte de multe traversari ale unor punti miscatoare din scanduri de lemn, din lanturi, din busteni. Si de mai multe variante de tiroliana. Si de pereti miscatori de lemn pe care trebuie sa te cateri ca sa treci mai departe. Si de tuneluri mobile prin care trebuie sa te strecori. Si de multe altele…

 Wolf Park Adventure
Ti se poate intampla sa ti se inmoaie genunchii de la incordare. Si poti sa te dezechilibrezi. Dar esti mereu in siguranta daca respecti regulile. Iar, daca la jumatatea drumului hotaresti sa renunti, nu e o problema. Sunt acolo baietii care “te salveaza” printr-o procedura maiastra.Smile

 Wolf Park Adventure
Eu am “dat gata” traseul galben, pe cel albastru de mai multe ori (mi-a placut mult!) si o jumatate din cel verde. Smile Am o scuza aici: este pentru oameni mari. Smile
Trebuie sa mergeti! Este si adrenalina este si amuzament! E dragut sa vezi parintii cum isi incurajeaza copii de pe margine sau sa-i vezi pe cei mari cum se chinuiesc pe traseul galben, adica cel mai usor. Smile
Chiar daca nu veti putea sa faceti un traseu din prima, nu va lasati! Sigur a doua oara veti reusi! Totul e posibil in acest spatiu al aventurii!
Nu trebuie sa ratati intalnirea cu Wolf Park Adventure din Zarnesti! Va veti intoarce de acolo cu rucsacul plin de amintiri care merita povestite! Bafta la trasee!

Vladimir Sontea

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *