WhatsApp va adauga gratuit “voce” serviciilor sale de mesagerie

WhatsApp va adauga gratuit “voce” serviciilor sale de mesagerie

Achizitionata de curand de Facebook, aplicatia WhatsApp va adauga un serviciu de voce  – apeluri gratuite – mesageriei sale care, in prezent, este deasemenea necontorizata.

whatsapp

Fondatorul si directorul executiv al retelei, Ian Koum (Foto: in stanga Brian Acton, fondator si in dreapta Jan Koum, fondator si director executiv) a anuntat ca aplicatia de voce va fi introdusa intai pentru telefoanele iPhone si Android, urmand sa fie extinsa apoi la BlackBerry. 

Am crescut in Rusia unde aveam telefon, dar majoritatea vecinilor nu aveau. Astfel ca linia noastra telefonica s-a transformat intr-o resursa de comunicare pentru toti vecinii din imobil. Veneau si bateau la usa, rugandu-ne sa poata vorbi cu membrii familiei lor aflati in alte orase“, a declarat recent Jan Koum.

Tot el a mai adaugat ca WhatsApp va continua, chiar si dupa ce a fost cumparata de Facebook, sa functioneze ca o companie independenta, mentinandu-i pe cei 55 de angajati ai sai si ramanad cuplata la tot ceea ce se intampla nou in industria IT.

(sursa: theguardian.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *