Vladimir Sontea: Jocurile care imi plac 3

Vladimir Sontea: Jocurile care imi plac 3

 

Ok… acum o sa va rog sa-mi acordati un minut din viata voastra pentru a va povesti despre jocurile care imi plac… De fapt, despre cele 3 jocuri cu care ma distrez in aceasta perioada.
Primul este un joc despre care sigur ati auzit: WOT, adica… World of Tanks. In primul rand m-a amuzat faptul ca, pe Google Play, Tanks apare tradus ca fiind rezervoare. Adica… Lumea Rezervoarelor. Ce prostie! Smile

 

WOT

La jocul asta imi plac si grafica si „stilul”. Dar, mai ales, ideea. Cum te simti cand iti selectezi tancul favorit, il upgradezi, apoi te aliezi cu alti jucatori pasionati? Ei?
Ce pacat ca nu poti sa stai pe tanc, parul fluturandu-ti in vant iar fetele sa-ti fie admiratoare! Smile
Un lucru care nu-mi place este ca exista si tancuri chinezesti, adica chinezarii care se demonteaza de la primul foc! Smile
Aviz catre cei cu inima sensibila: atatea tancuri va pot provoca stare de voma si ameteala!!!!!!
Al doilea este bine-cunoscutul joc… LOL! (Va rog, incetati sa aplaudati…) pe care nu il am nici pe laptop, nici pe consola, adica NU il joc.Smile  Dar am capatat „experienta” uitandu-ma pe YouTube.

 

LOL

 

Pot spune ca-mi place pentru ca are niste eroi cool, cu abilitati la fel de cool… Iar pe unul dintre ei il cheama… Vladimir! (ca pe mine… Smile) Si are o bomba de sange! Nu-l stiti?Smile
Dar ce m-a dezamagit este ca jocul e 2,5 D… adica CEEEEEEEEE? Jocul se cheama League of Legends, nu League of Ordinary!!
Ce nu-mi mai place este ca pentru minionii aia mici care se dueleaza, lupta a devenit un hobby!
Al treilea joc este unul pe nume Head Soccer.

 

Head Soccer

 

Ei binee… sunt vreo 50 de personaje cu care poti juca. Este un joc 2D: pe teren sunt 2 porti si 2 personaje: tu si adversarul.
Dar stiti ce e amuzant? Ca toti au capete uriase, picioare mici si maini minuscule. Iar fiecare personaj are cate o putere si, cand o poate folosi, este in flacari. Cand au puterea, striga „ceva… Shoot!” sau doar „ceva” (chiar nu am inteles ce spun Smile). Eu cred ca ar trebui strige „STOP TAIERII PADURILOR!”.
Se poate juca Head Soccer in Arcade, Tournament, Survival, HeadCup, Multyplayer sau League, incercand sa castigi personajele care iti plac.

Cam atat de la mine. Eu am fost Vladimir Sontea si, daca vreti sa va amuzati, va invit sa cititi si articolele mele Jocurile care imi plac 1 si Jocurile care imi plac 2.

 

One comment on “Vladimir Sontea: Jocurile care imi plac 3

  1. PhoCs says:

    Si eu sunt un jucator LoL si da e 2.5 D dar asta nu inseamna ca nu e bun..si nu ai prins experienta doar daca te-ai uitat pe Youtube ci mai mult ai invatat anumite chesti mai mult banale….oricum jocul e super si ar trebui sa te apuci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *