Vlad si povestea lansarii ultimului clip Trooper

Vlad si povestea lansarii ultimului clip Trooper

Luni, o cafenea din Bucuresti a gazduit lansarea videoclipului “Doua Roti”, la cel mai nou single de la Trooper. Sunt cei pe care ii stiti, dar, de data asta impreuna cu Cristian Hrubaru.

Am mers acolo cu un amic foarte bun, iar cand am ajuns am descoperit o multime de oameni cunoscuti! Asa cum zice si melodia, “Bine-ai venit in familie…”

Dupa ce am vazut videoclipul de doua ori, baietii de la TROOPER si Cristian Hrubaru au urcat pe scena sa ne spuna povestea lui. A fost cam asa:

Coiotu: – Prieteni, in primul rand vreau sa va spun ca la filmari ne-am distrat de minune! Pe langa imaginile preluate din concertul live pe care l-am sustinut la Seawolves Bikefest, am vut sa va aratam cum este viata noastra, a motociclistilor…

Hrubaru: – Mai Coiotule, ma, ce-am vorbit noi la Radio? (Hrubaru este seful lui Coiotu la Rock FM – n.a.). Nu am zis ca spunem ca ne-a fost greu si ca am filmat 23 de zile in soare nebun?

Coiotu: – Pffff, am uitat, scuze, iarta-ma… hai, spune-le tu cum a fost…

Hrubaru: – Eu as vrea sa va spun ca nu am avut pauze absolut deloc, am dormit 3 zile din 3 saptamani in care am filmat incontinuu, nici de mancat n-am mancat, am stat acolo in soare de uitam si care erau versurile. Ne-am chinuit, ne-a fost greu ca… NE-AM DISTRAT DE N-AM MAI STIUT DE NOI!

Am aflat si ca aceasta melodie “este dedicata fratilor BIKERI si are rol de imn”, dupa cum zicea Hrubaru.

Baietii au urcat apoi pe mini-scena improvizata si ne-au cantat cateva piese (“Tari ca muntii”, “Doua Roti” s.a.) in varianta cu chitara acustica.

La final, am smuls fiecaruia cate un autograf pe CD-uri si am  facut poze.

art

Asta a fost! Si a fost frumos…

 Asteptam urmatorul eveniment. Stay Trooper!

Vlad Boanca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *