In asteptarea concertului Violetta Live, Andra Gogan si peste 200 de copii au oferit un spectacol de zile mari

In asteptarea concertului Violetta Live, Andra Gogan si peste 200 de copii au oferit un spectacol de zile mari

Miercuri, 3 iunie, pe terasa mall-ului Promenada din Bucuresti, Andra Gogan, trupa de dans Amicii si cei peste 200 de copii prezenti au dedicat un moment de dans idolilor lor din serialul “Violetta” de la Disney Channel.
A fost un spectacol plin de energie care a demonstrat nerabdarea cu care vedetele sud-americane sunt asteptate in Romania, pe 2 septembrie, atunci cand va avea loc concertul “Violetta Live”. Coregrafia a fost inspirata de miscarile de dans din “Violetta”, pe cateva dintre cele mai cunoscute si indragite melodii din serial Esto no puede terminar, Ser mejor, En Gira si a fost realizata de Andra Gogan, impreuna cu copiii din trupa Amicii.

Serialul “Violetta” are mare success peste tot in lume. Povestea tinerei talentate care infrunta provocarile vietii de zi cu zi pe acorduri de muzica si in pasi de dans a fost urmarita de peste 45 de milioane de telespectatori in perioada octombrie-decembrie 2014. Considerat prima “telenovela” pentru copii, serialul a fost dublat in 15 limbi, iar personajul principal, Violetta, s-a clasat pe locul 1 la notorietate spontana intre personajele preferate de pushtoaiceler cu varste cuprinse intre 6 ai 14 ani din sudul Belgiei, Franța, Italia, Polonia și Spania.
Si in Romania serialul are multi, multi fani. Pentru ei, bucuria de a-si vedea personajele preferate pe scena, in cadrul concertului “Violetta Live”, va fi o experienta de neuitat. Spectacolul ii va avea ca protagonisti pe vedetele din distribuția originala a serialului – Martina Stoessel (Violetta), Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty).
“Violetta Live” se afla in prezent in America Latina, in cadrul turneului international din 2015 si va reveni in Europa in toamna, cu 10 spectacole, inclusiv in Romania, pe 2 septembrie, de la 19:30, la Arena Nationala din Bucuresti.
Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta.

Anda Sontea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *