Victor Piturca nu mai este antrenorul echipei nationale

Victor Piturca nu mai este antrenorul echipei nationale

Incepand de ieri, Victor Piturca nu mai este antrenorul echipei nationale de fotbal a tarii noastre. Contractul pe care acesta il avea cu Federatia Romana de Fotbal a fost reziliat pe cale amiabila.

La putin timp dupa aceasta, fostul selectioner a semnat un contract pentru doua sezoane cu echipa Al Ittihad din Arabia Saudita. Piturca s-a intalnit cu cei din conducerea clubului arab la un restaurant din preajma Bucurestiului pentru a parafa intelegerea si a facut poze cu un fular purtand insemnele gruparii la care va activa.

Victor Piturca nu mai este antrenorul echipei nationale

In varsta de 58 de ani, Victor Piturca a condus echipa nationala incepand cu 1 iulie 2011, perioada in care aceasta a disputat 96 de meciuri, dintre care 53 au fost victorii.

Impreuna cu Piţurcă, de la echipa naţională va pleca tot staff-ul care l-a ajutat pe parcursul celor trei mandate.

Conform unui anunt al FRF, detalii in legatura cu situatia aparuta la echipa nationala vor fi facute publice luni, 20 octombrie, de catre preşedintele Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Se pare ca cele mai mari sanse de a prelua carma echipei reprezentative le are Cosmin Olaroiu, dar nu se stie deocamdata daca acesta este dispus sa renunte la cei 4 milioane de dolari pe care ii castiga acum la Al Ahli. O a doua varianta este Walter Zenga, care in prezent este liber de contract si care a anuntat public ca va accepta acest post daca ii va fi oferit.

 Se vorbeste si despre Ladislau Boloni, Cosmin Contra si Dan Petrescu ca posibili viitori selectioneri.

Vom trai si vom vedea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *