Valentine’s “Alpin Ice Cream” Day

Valentine’s “Alpin Ice Cream” Day

 

Nu-i asa? Daca ne gandim un pic, ce cadou mai frumos ai putea sa-i faci iubitei, de Ziua Indragostitilor, daca nu o inghetata? O super-inghetata! Si, pentru ca trebuia sa poarte un nume, inghetata aceasta, savurata intr-o imprejurare speciala, asa ca… Valentine’s Day, se cheama Romantique! Da, da, chiar asa! Prietenii vostri de la Alpin s-au gandit la toate!

Baiete, fii atent! Acum e momentul! O poveste depanata la o inghetata, o declaratie (la asta cred ca te pricepi…) o va face pe iubita ta sa uite de inimioarele rosii, devenite un pic anacronice…
Dar toate astea raman intre noi, da? Nu ne citeste decat o tara intreaga!

In fiecare zi, imaginatia ta zboara, incercand sa-i marturisesti iubitei cat de mult tii la ea, cat de mult iti lipseste cand nu e cu tine… asa ca o sa-ti mai vand cateva ponturi, acum, de Valentine’s Day! Fii atent!

Ce-ar fi sa-i spui asa: “Te iubesc chiar mai mult decat iubesc ciocolata cu menta!”, pentru ca stii ca si ei ii place la fel de mult inghetata cu ciocolata si menta, “romantica”. O s-o “indulcesti”, cu siguranta! Sau: “Obrajii tai sunt ca doua piersici!” (dar vezi sa nu-i spui ca tot o inghetata “romantica” te-a inspirit!). E clar ca ai s-o surprinzi! Sau: “Mi-a fost dor de tine mai tare decat de aroma de Vanilia Bourbon din inghetata pe care am mancat-o impreuna ultima data!” O sa fii surprins de efectul remarcilor tale care duc cu gandul la rasfatul papilelor gustative…

Si, nu uita sa-i daruiesti o floare, atunci cand va intalniti! N-a venit inca primavara, dar niciodata nu trebuie sa-ti lipseasca o floare, atunci cand te intalnesti cu iubita ta… Asorteaz-o cu ochii ei, si ascunde-o la spate, apoi intreab-o ce fel de inghetata prefera, de Ziua Indragostitilor… Povestea poate incepe, povestea unei zile speciale!

Nu-i asa? Daca ne gandim un pic, ce cadou mai frumos ai putea sa-i faci iubitei, de Ziua Indragostitilor, daca nu o inghetata? O super-inghetata! Si, pentru ca trebuia sa poarte un nume, inghetata aceasta, savurata intr-o imprejurare speciala, ca Valentine’s Day, se cheama Romantique! Da, da, chiar asa! Prietenii vostri de la Alpin s-au gandit la toate!

 

Valentine’s “Alpin Ice Cream” Day

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *