Taria de caracter din spatele unui zambet

Taria de caracter din spatele unui zambet

Hey, pushtilor! Astazi intru tare in subiect si va spun direct ca vreau sa vorbim despre o anumita trasatura umana si anume… taria de caracter. Am avut norocul sa intalnesc de-a lungul anilor mai multe persoane cu aceasta trasatura demna de respect, dar una dintre ele a devenit ceva special pentru mine.
De fapt, este vorba despre un “el”. Tocmai astazi l-am intalnit pe strada si, ca de fiecare data, nu mi-am putut stapani zambetul de admiratie si respect care imi apare pe fata de fiecare data cand il vad. Baiatul a avut ghinionul de a fi una dintre victimele unui accident cauzat de “maladia” de care sufera unii tineri din ziua de astazi – teribilismul Smile . Din fericire a scapat “usor”, “doar” cu ambele picioare rupte si cateva vanatai. Am fost foarte miscata cand am auzit aceasta veste, drept urmare la putin timp am fost sa il vizitez. Chiar daca era a treia oara in viata mea cand il vedeam, a reusit sa- mi schimbe total perceptia despre viata si mi-a lasat o impresie pe care n-am mai avut-o pana atunci. Pushtiul era in scaun cu rotile, dar era foarte vesel, continua sa rada si sa se autoironizeze, ca si cum nimic grav nu s-ar fi intamplat. Apoi l-am vazut aparand cu zambetul pe buze la majoratul prietenului meu si nu m-am putut abtine sa nu-l salut. Chiar nu ma asteptam sa-l vad acolo, departe de casa si de scaunul cu rotile in care il vazusem cu vreo doua luni inainte! Aplauzele pe care le-a primit au fost un semn ca nu eram singura care crede ca e o dovada de curaj ceea ce face el.
Baiatul acesta si-a castigat respectul si admiratia mea prin faptul ca a trecut cu zambetul pe buze printr-o situatie dificila, asa cum, poate, eu nu as fi fost in stare sa o fac.
Imi plac mult oamenii ca el care, desi trec prin momente grele, nu uita sa daruiasca zambete si sa glumeasca. Si mai ales reusesc sa fie oameni, acel gen de oameni care, asemenea unui spic de grau, sunt pusi la pamant de furtuna, dar se ridica in final, revenind la starea initiala, poate mai puternici decat la inceput. Daca acest articol va fi citit de el, vreau sa ii transmit pe aceasta cale sa fie puternic in continuare si sa nu se lase! Si sa nu uite sa zambeasca, pentru ca zambetul face bine celor din jur!
Iar voi, pushtilor, cititori ai acestui articol, nu uitati: Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! Smile
Pe data viitoare!
Daiana Rob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *