Targul de Craciun din Bucuresti se deschide vineri 27 noiembrie

Targul de Craciun din Bucuresti se deschide vineri 27 noiembrie

 

Targul de Craciun din Bucuresti – Bucharest Christmas Market – se deschide vineri, 27 noiembrie. In acest an, Targul de Craciun se va desfasura in Piata Universitatii, pe esplanada cu statui si este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin intermediul Centrului de Creatie, Arta si Traditie “Creart”.
Se pare ca Primaria nu va face economii anul acesta, avand in vedere ca sunt pregatite peste 10.000 de beculete care vor impodobi locatia, fara sa punem la socoteala instalatiile care vor lumina casutele cu de toate ce vor fi asezate in perimetrul Targului.
Bucharest Christmas Market se afla la cea de a patra editie, in acest an, iar organizatorii ne pregatesc o multime de evenimente in spiritul Sarbatorilor de Iarna, concerte si spectacole . Cele 60 de casute amplasate in Targ va vor imbia cu cadouri pentru cei dragi si cu preparate traditionale romanesti.

Invitati de marca la Targul de Craciun din Bucuresti

Pushtimea care va vizita Targul, si nu numai, va avea ocazia sa asculte o multime de trupe si interpreti ai caror fani sunt, pe scena construita special pentru aceasta ocazie. Iata cateva nume dintre cei care va vor incanta in serile de iarna in Piata Universitatii: Antonia, Bere Gratis, Holograf, Iris si Cristi Minculescu, Tapinarii, Phoenix, Trooper, Fuego, Taxi, Hara, Mircea Vintila, Paula Seling, Emeric Imre, Firma, Smiley, Coma, Ducu Bertzi, El Negro, Provincialii, Loredana, Pepe, Directia 5, Proconsul, Luminita Anghel, Delia, Marcel Pavel.
Tot in aceste seri speciale, de iarna, pe scena Targului de Craciun veti putea asculta Corul de copii Allegretto, Corul Divina Armonia, de asemenea Corul Radio si Spirit Vienna Orchestra. Iata deci ca oferta de spectacole din acest an, de la Bucharest Christmas Market este mai mult decat generoasa.
Veti intalni, din nou, casuta lui Mos Craciun, prevazuta cu o cutie postala pentru scrisorile adresate celui mai iubit Mos din lume.
La Targul din acest an vor participa mesteri din toate zonele tarii, ce vor confectiona, chiar acolo, diverse obiecte si podoabe traditionale, ce pot fi daruite celor dragi, de Sarbatori. Cea mai frumoasa casuta din Targ va fi premiata cu ajutorul voturilor voastre.
Pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pe scena Targului va avea loc un spectacol folcloric avandu-I ca protagonisti pe Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Dinu Iancu Salajanu, Veta Biris si altii.

Asadar, luminite vesele, muzica pentru toate gusturile si diverse bunatati… Sute de motive pentru care sa va petreceti una sau mai multe seri in centrul Bucurestiului, la Targul de Craciun, editia 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *