Super show astazi in Bucuresti!

Super show astazi in Bucuresti!

Proiectii multimedia pe Palatul Parlamentului, un concert de zile mari in Piata Constitutiei si multe spectacole in Cismigiu. Cu ce ocazie? Astazi, 20 septembrie, se implinesc 555 de ani  de la prima menţiune documentară a cetăţii Bucureştilor într-un hrisov al lui Vlad Tepeş, domn al Tării Româneşti. Ziua Capitalei este sarbatorita printr-un spectacol de proiectii multimedia unic in Europa, care va fi precedat de un concert cu artisti din toate generatiile.

La ora 20.00, in Piata Constitutiei, va incepe concertul “rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti”. Ii vom vedea pe Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Horia Moculescu, Monica Anghel, Cristi Minculescu, BUG Mafia, Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Ştefan Bănică, Adda si multi altii. Va fi amuzant sa fredonam “De-ai fi tu salcie la mal” si apoi “Pe barba mea”.

Cel mai tare show de proiectii multimedia, “iMapp Bucharest 555”, va incepe la ora 23.00. Vor fi 30 de minute de spectacol dinamic de lumina, culoare si sunet. In cinci reprize de câte cinci minute şi 55 de secunde, se vor proiecta, pe fatada Palatului Parlamentului, lucrari inedite ale unor artisti din Ungaria, Cehia, Franta, Romania si Polonia. Este pentru prima data cand cladirea face parte dintr-un proiect de video-mapping care implica imagini 3D si in care fiecare element architectonic este reinterpretat artistic.

Dupa aceea urmeaza un alt concert, “DJ Open Air Party”. Se pare ca avem ce sa facem pana spre dimineata!

Tot astazi, in Cismigiu, vor avea loc, incepand cu ora 15.00, Parada costumelor de epoca, un spectacol de magie si “Bataia cu flori”, urmate de spectacole de tot felul, pana tarziu in noapte.

Haideti sa ne bucuram de Bucurestiul nostru astazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *