Martina Stoessel va fi protagonista unui nou film marca Disney Channel

Martina Stoessel va fi protagonista unui nou film marca Disney Channel

“TINI – El Gran Cambio de Violetta” este titlul filmului de lung metraj a carui productie a inceput deja, in cunoscutele studiouri Disney. Iar interpreta rolului principal din acest film nu este alta decat deja celebra actrita si cantareata Martina “Tini” Stoessel, pe care ati urmarit-o, ca protagonista, in serialul “Violetta”, realizat de Disney Channel, serial care s-a bucurat de un succes imens la nivel mondial, adunand milioane de fani in toata lumea.
Scenariul filmului “TINI – El Gran Cambio de Violetta” se concentreaza pe povestea lui Tini, o tanara actrita care obtine un rol intr-un serial de televiziune. Este un moment decisiv in viata personajului care se lanseaza intr-o aventura de o vara, ce o ajuta sa se defineasca ca persoana si sa se relanseze ca actrita. Este o poveste de maturizare, care reflecta viata reala a Martinei Stoessel.
Spectatorii filmului “Tini – El Gran Cambio de Violetta” vor redescopri pe marile ecrane tot ceea ce au iubit la Violetta, precum si melodii originale, coregrafie surprinzatoare, intrigi captivante si personaje interesante. Toate vor alcatui o super-productie cinematografica marca Disney Channel.
Lung metrajul “TINI” – El Gran Cambio de Violetta” va fi filmat in Italia, incepand din toamna aceasta, va fi produs de casa de productie Gloriamundi si se va lansa pe marile ecrane din intreaga lume la inceputul anului 2016.
Iata ce a declarat Martina Stoessel: „Sunt foarte entuziasmata sa am parte de experienta realizarii unui film de lung metraj si sa pot face pasul urmator in cariera mea de actrita alaturi de Disney, participand la un astfel de proiect captivant”.
“TINI” – El Gran Cambio de Violetta” va fi filmat in limba spaniola si tradus in mai multe limbi, pe masura ce va rula in diferite tari.
Din filmul “TINI – El Gran Cambio de Violetta” nu vor lipsi nici cativa colegi de platou ai Martinei Stoessel din serialul “Violetta”. Este vorba desprei Mercedes Lambre (Ludmila, sora vitrega), Jorge Blanco (in rolul lui Leon) si Maria Clara Alonso (care o va interpreta pe Angie). Desigur, alaturi de ei vor aparea si multi alti actori tineri si talentati.
Nu ne ramane decat sa asteptam, cu sufletul la gura, terminarea filmarilor!

3 comments on «Martina Stoessel va fi protagonista unui nou film marca Disney Channel»

 1. Roxana Costan says:

  Abia astept….! Oare cand incepe ? Mai au de filmat? Sa ne raspunda cineva…..<3 <3 PE Disney Channel va fi?

  1. Pushtimea says:

   Buna, Roxana!
   Da, va fi pe Disney Channel. Nu se stie deocamdata cand va fi lansat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *