Romania va fi reprezentata de Natalia Onet la Miss World 2015

Romania va fi reprezentata de Natalia Onet la Miss World 2015

Finala concursului Miss World de anul acesta se va desfasura in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie, in Sanya, China.

In data de 19 decembrie, la The Beauty Crown Grand Theatre, Rolene Strauss din Africa de Sud, castigatoarea editiei precedente, va inmana coroana celei care va castiga aceasta competitie.  Vor fi 117 candidate, din tot atatea tari, iar marele premiu va fi in valoare de 100.000 de dolari.

 Cine este Natalia Onet?

La acest concurs, Romania va fi reprezentata de Natalia Onet, o tanara de 26 de ani, din Satu-Mare. Ea are o inaltime de 1,76 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90 centimetri.

Natalia Onet este absolventa Facultatii de Biologie, sectia Ecologie si Protecţia mediului, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Ea a obtinut si  masteratul in turism, la aceeasi institutie.

Natalia a practicat, timp de patru ani, scrima si este pasionata de calatorii, psihologie, schi, echitatie si inot.

Ea iubeste copiii si se implica activ, in timpul liber, in diverse proiecte caritabile si in susţinerea activitatii umanitare a organizatiei Miss World Romania pentru ajutorarea micuţilor cu probleme.

Tanara isi doreste sa urmeze o cariera in televiziune, avand deja cateva colaborari ca asistenta TV.

Finala Miss World 2015 Romania

Selectia nationala Miss World 2015 Romania a avut loc luni, in Bucuresti si a fost organizata de agentia ExclusivEvent, firma care detine licenta Miss World in tara noastra.

Natalia Onet in finala concursului Miss World 2015

Iata ce a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiei si presedintele Miss World Romania: “Natalia Onet este una dintre cele mai mature, frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate, cea mai frumoasa romanca din lume in acest moment. Natalia are frumusetea, experienta, charisma, inteligenta si calitatile necesare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in China si chiar de a castiga aceasta competitie, avand deplina incredere in potenţialul ei! Natalia este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!”.

Premiere la Miss World 2015

Pentru prima data in istoria concursului Miss World, Julia Morley, presedinta competitiei, a eliminat proba costumelor de baie si a declarat  ca isi doreste ca Miss World sa se diferentieze de alte evenimente de acelasi gen, punand accentul pe inteligenta si personalitatea candidatelor, nu doar pe frumusetea lor.

“Nu avem neaparata nevoie sa vedem femei care se plimba prin faaa noastra in bikini. Acest lucru nu aduce nimic bun femeilor. Nu aduce nimic bun pentru niciunul dintre noi”, a declarat aceasta intr-un interviu acordat revistei Elle, in anul 2014.

O alta premiera o reprezinta faptul ca anul acesta au fost acceptate doua concurente cu varsta de peste 25 de ani – Natalia Onet si Giovanna Cordeiro (tot in varsta de 26 de ani, reprezentand Paraguay). Se doreste ca, incapand cu 2016, competiţia Miss World sa creasca limita de varsta a candidatelor pana la 27 sau 28 de ani.

Cum o puteti sustine pe Natalia Onet?

Evolutia Nataliei Onet in finala Miss World 2015, care se va desfasura in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie in China, poate fi urmarita de publicul din Romania pe pagina oficiala de Facebook Miss World Romania: www.facebook.com/miss.World.romania.fan.page. Aici se poate vota pentru reprezentata tarii noastre. Like-urile obtinute aici vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei.

Natalia Onet in finala concursului Miss World 2015

La editia Miss World de anul trecut, Romania a fost reprezentata de catre Bianca Fanu, iar cea mai buna clasare a tarii noastre din intreaga istorie a competitiilor internationale de frumusete a avut loc in anul 2006, atunci cand  Ioana Valentina Boitor a fost desemnata First Runner-up tot in cadrul Miss World.

(sursa foto: Facebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *