“Star Wars – The Force Awakens” se pregateste de lansare

“Star Wars – The Force Awakens” se pregateste de lansare

Cel de-al saptelea episod din seria “Star Wars” (“Razboiul stelelor”), numit “The Force Awakens” (“Trezirea Fortei”) va fi lansat pe 18 decembrie 2015 in intreaga lume.

Intre timp, la New York s-a deschis, pe 14 noiembrie, o expozitie ce cuprinde peste 70 de costume si obiecte de recuzita din filmele “Star Wars” pe care cu siguranta le-ati vazut si le veti mai revedea. Mai mult, sunt expuse si obiecte din noua pelicula, “Trezirea fortei”, pe care fanii din intreaga lume o asteapta cu nerabdare.
Expozitia este gazduita de Smithsonian Institution Traveling Exibition Service si a fost organizata cu  sprijinul companiei de productie Lucasfilm. Organizatorii acestui eveniment declara ca pe langa intalnirea fanilor “Star Wars” cu cateva dintre costumele personajelor preferate, expozitia este si un prilej de dialog despre procesul de creatie al acestora, despre modul in care a fost conceput designul acestor tinute. Expozitia se numeste “Star Wars and the Power of Costume” si va putea fi vizitata pana in septembrie 2016.

Costum Printesa Leia

Costumul Printesei Leia (Foto: Reuters)

“Trezirea Fortei”, cel de-al saptelea film din seria “Razboiul stelelor”, are in distributie actori cunoscuti, printre care Harrison Ford, Mark Hamill si Carrie Fisher.

Productia filmului a inceput in vara anului 2014. Pelicula a fost regizata de J.J.Abrams, scenariul le apartine lui Lawrence Kasdan, J.J.Abrams si Bryan Burk, iar  coloana sonora este semnata de compozitorul William Ross. Personajele originale au fost create de George Lucas.

Compania ce produce acest film, Lucasfilm, a fost achizitionata in 2012 de catre The Walt Disney Company. Astfel,  va fi distribuita in intreaga lume de Walt Disney Studios Motion Picture.

In cinematografe, “Trezirea Fortei” va putea fi vazut in 3D si IMAX 3D.

Trailer-ul acestui film, distribuit pe 16 aprilie 2015, este considerat de Guinness World Records cel mai vizionat din toate timpurile, avand 88 de milioane de vizionari in 24 de ore.

Asadar, mai este doar putin pana cand o noua aventura “Star Wars” va cuceri ecranele din intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *