Spectaculoasa revenire a “Cartilor junglei”

Spectaculoasa revenire a “Cartilor junglei”

In curand va rula si in Romania un remake extraordinar dupa “Cartile junglei”, una dintre cele mai frumoase carti ale copilariei si adolescentei. De ce ne-au marcat si ne marcheaza adolescenta “Cartile junglei”?. Pentru ca in aceste minunate istorisiri din si despre jungla indiana, Kipling a strecurat atat de multa morala, atat de multe exemple despre curaj si prietenie, atat de multa poezie, incat fiecare dintre noi are cate ceva de invatat de acolo. Cartea a fost publicata in 1894, si se bazeaza pe viata unui “pui de om”, Mowgli, crescut de lupi si avandu-i ca “educatori” pe ursul Baloo si pe pantera Bagheera.

Filmul “Cartile junglei”, care va rula in curand si in cinematografele din Romania, este un remake dupa marele succes al casei Disney, muzicalul de desene animate ce a aparut in 1967! De data aceasta insa, filmul va fi o productie “live-action”, cu actori-oameni si multe, multe animale reale, totul parand de-a dreptul adevarat… Mowgli, puiul de om, este interpretat de un pusti debutant, Neel Sethi, vocea Bagheerei ii apartine lui Ben Kingsley, iar Idris Elba “este” tigrul cel rau, Shere Khan. Vocea lui Kaa este cea a lui Scarlett Johansson, iar cea a Regelui Louie i-a revenit lui Christopher Walken. Bill Murray il “interpreteaza’ pe Baloo, veselul “profesor” al lui Mowgli. Si totul este facut la cel mai inalt nivel al tehnologiei digitale.

Iata si trailer-ul acestui film minunat!

Puterea haitei sta in fiecare lup, iar puterea lupului sta in haita lui”, este ideea de la care pleaca acest nou scenariu al Casei Disney. Cuvintele sunt de prisos, filmul este de vazut la orice varsta, consideram noi. Vizionare placuta!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *