Simona Halep i-a predat o lectie de tenis lui Eugenie Bouchard

Simona Halep i-a predat o lectie de tenis lui Eugenie Bouchard

 

In primul ei meci din Turneul Campioanelor, Simona Halep a invins-o pe canadianca Eugenie Bouchard cu un sec 6-2, 6-3. Scorul spune multe despre maiestria Simonei in partida de la Singapore, din Grupa Rosie, in care se mai afla Serena Williams (SUA) si Ana Ivanovici (Serbia).

Desi inaintea meciului comentariile specialistilor scoteau in evidenta forta lui Bouchard, prezicandu-i Simonei un meci greu, romanca a defilat in fata canadiencei. Pur si simplu sclipitoare, Halep a condus tot timpul jocul, in special datorita serviciului care i-a mers perfect. Procentaj la serviciu: 82% la prima minge! Poate ca a fost si o victorie a experientei asupra entuziasmului.

Jucatoarea noastra vine dupa o perioada nu foarte buna, inclusiv dupa o mai veche accidentare la piciorul stang, dar se pare ca toate acestea au fost uitate si ca Simona se afla in fata unui turneu in care va lupta pana la sfarsit.

Intreaga presa de specialitate a aplaudat maniera categorica in care a invins Simona si asteapta cu un deosebit interes meciul urmator in care Halep, locul 4 WTA o va intalni pe marea campioana Serena Williams. Aceasta a invins-o, la randul ei, pe Ana Ivanovici, cu 6-4, 6-4.

In cealalta grupa, Grupa Alba, primele meciuri vor fi: Sarapova (Rusia) – Wozniacki (Danemarca) si Kvitova (Cehia) – Radwanska (Polonia).

Urandu-i succes mai departe Simonei, sa mai spunem ca ea este cea de-a treia jucatoare de tenis romanca participanta a Turneul Campioanelor, dupa Virginia Ruzici si Irina Sparlea. Suntem alaturi de tine, Simona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *