Simona Halep invinsa in Finala Turneului Campioanelor

Simona Halep invinsa in Finala Turneului Campioanelor

Dupa performanta extraordinara de a se califica in Finala Turneului Campioanelor, Simona Halep a fost invinsa in aceasta ultima etapa a competitiei de Serena Williams, in doua seturi (scor: de 6-3, 6-0).

Chiar daca de aceasta data jocul Simonei nu a stralucit, asa cum s-a intamplat pe durata celor sapte zile ale intrecerii de la Singapore, sportiva noastra merita felicitari  si intreaga noastra apreciere. Bravo, Simona! Este o mare realizare sa ajungi aici si sa ocupi locul 3 WTA! Si este o mare mandrie pentru noi sa te avem acolo!

Pentru ca a evoluat in Finala Turneului Campioanelor, Simona Halep a primit 890 de puncte WTA si un cec in valoare de 971.000 de dolari, in timp ce castigatoarea Serena Williams a primit 1.340 puncte WTA si un cec in valoare de 2.047.000 de dolari.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit pe parcursul turneului, intr-un meci in care romanca a spulberat-o pe jucatoarea americana, castigand partida cu scorul de 6-0, 6-2.

Interesant de spus este faptul ca Simona a avut posibilitatea de a o elimina pe Serena Williams din competitie. Acest lucru s-ar fi intamplat daca romanca ar fi pierdut in doua seturi, si nu in trei, meciul disputat cu sportiva din Serbia Ana Ivanovici.

In cadrul ceremoniei de premiere, Simona Halep a declarat: “Multumesc ca m-ati sustinut. A fost o saptamana minunata! Felicitari, Serena! Esti cea mai buna! A fost un vis sa fiu aici!”

Noi spunem aici: “Multumim, Simona!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *