Shakira si jocul ei video Love Rocks bat toate recordurile

Shakira si jocul ei video Love Rocks bat toate recordurile

Din ce in ce mai multe vedete de prima marime din lumea show-biz-ului semneaza contracte cu marii producatori de jocuri video. Kim Kardashian, de exemplu, a castigat nu mai putin de 113 milioane de dolari in urma colaborarii cu dezvoltatorul de video games Glu Mobile. I-au urmat si alte nume mari ale muzicii – Katy Perry, Britney Spears si Nicki Minaj.
Se pare insa ca Shakira si al ei Love Rocks – aplicatia gen puzzle dezvoltata de Rovio (producatorul cunoscutului joc Angry Birds) sunt pe cale sa bata toate recordurile de vanzari.

Jocul a fost lansat in luna septembrie pentru platformele smartphone si tableta, intr-un sistem in-app folosit mai demult si in lansarea lui Candy Crush Saga.
Directorul de marketing de la Rovio spune ca Shakira a participat cu adevarat la design-ul jocului video, a fost atenta la fiecare detaliu si a contribuit la muzica ce insoteste noul video-game.

Love Rocks este pe cale sa devina un brand renumit

Producatorii jocului video intentioneaza sa transforme marca Love Rocks intr-un brand mult mai mare ce urmeaza a fi, la un moment dat, francizat. Ei spun ca se vor ghida dupa modelul super-cunoscutului joc Angry Birds, astfel ca si Love Rocks sa beneficieze de aceeasi strategie de marketing.

love rocks si angry bird

Franciza ar putea cuprinde o linie de imbracaminte precum si multe alte produse. Specialistii de la Rovio spun ca in ultimul timp jocurile video au devenit o platforma extreme de puternica pe care se pot cladi brand-uri de succes, mai ales in domeniul crearii unor noi linii de moda sau in zona de lifestyle.

Shakira isi face cunoscuta muzica si prin intermediul Love Rocks

In paralel, Love Rocks inseamna pentru Shakira o noua directie in care muzica ei va fi distribuita si ascultata. Cum vor face asta programatorii de la Rovio? Iata o idee ingenioasa, de marketing: daca atingi, in varianta Android, nivelul 12 al jocului, primesti un cod si poti cobora pe gratis albumul “She Wolf”, lansat in 2009 de cunoscuta artista.
La nivelul 82, poti primi un alt download gratuit. Si tot asa… In acest moment, de aceste posibilitati se bucura doar fanii din 10 tari: SUA, Canada, Brazilia, Marea Britanie, Germania, Spania, Franta, Italia si Austria. Ideea este ca cei care ating anumite nivele pot downloada si alte lucruri, nu doar muzica.
Shakira se gandeste deja la o multime de alte lucruri distractive ce pot fi incorporate in joc, cum ar fi link-uri catre piesele noi, sau catre turnee. Ea considera ca aceasta este o noua forma in care poate dialoga cu fanii ei, si ca e timpul ca industria muzicala si cea a tehnologiei, generic denumita “tech” sa mearga mana-n mana. Dupa declaratia ei, “Tehnologia moderna ar putea aduce arta la un alt nivel, daca este folosita cum trebuie…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *