Sania lui Mos Craciun – un vehicul Hi-Tech!

Sania lui Mos Craciun – un vehicul Hi-Tech!

Imaginati-va sania lui Mos Craciun, plina de cadouri, ca pe un vehicul de ultima generatie. Cu acelasi aspect rustic la exterior, dar cu o tehnologie de ultima ora in interior, sania Mosului pare o minune a ingineriei.

Iata principalele componente ale saniei, care i-ar permite Mosului sa parcurga  întreaga lume într-o singură noapte:

Partea din fata a tabloului de bord are un GPS, extrem de necesar pentru a gasi atatea adrese… Mai mult, e dotata si cu senzori care-l avertizeaza pe Mos in legatura cu comportamentul copiilor. Chiar si o mica obraznicie comisa in ultimele zile poate sa-l faca pe Mos sa ocoleasca un copil.

Vitezometrul din stanga tabloului de bord ii permite lui Mos Craciun sa monitorizeze vitezelele sale de zbor.

In partea dreaptă exista un dispozitiv de comunicatie prin radio, prin care D-l Craciun tine legatura cu elfii sai, care-i transmit permanent starea vremii si inventarul jucariilor.

Pentru divertisment, credem ca elfii i-au instalat la bord si un iPod, pentru ca Mosul sa asculte colinde în timpul zborului.

Are alaturi de el are un recipient pentru ciocolata calda si, intr-un compartisment de pe partea stanga a saniei, “combustibilul” pentru reni, sub forma de morcovi.

Unde aseaza Mosul atatea cadouri? Intr-un compartiment special, transdimensional, care poate actiona ca un portal deschis intre sanie si Polul Nord. Unii spun ca Mosul a descoperit un alt mod de a stoca darurile, miniaturizandu-le ca sa incapa in sac, cu ajutorul nano-tehnologiei. Dar, aceasta ipoteza nu a fost confirmata inca.

Cu ce combustibil ar putea functiona o astfel de sanie? Cu o substanta magica, un fel de antimaterie, facuta din praf de stele. Seamana putin cu cea ce folosesc navele spatiale din Star Trek pentru a atinge viteza warp.

Desigur, in cazul in care se defecteaza ceva la nemaipomenita lui sanie, renii sunt acolo pentru a-l ajuta…

Ei, va place minunatia asta de vehicul?

(sursa: HowStuffWorks)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *