Riley si restul lumii… un nou serial de comedie la Disney Channel

Riley si restul lumii… un nou serial de comedie la Disney Channel

Ce o sa faceti in fiecare duminica la ora 10:00, incepand din 16 noiembrie?

Va veti distra de minune cu un nou serial de comedie!  Este vorba despre „ Riley si restul lumii”, difuzat de Disney Channel. 

Personajul principal este Riley (interpretata de Rowan Blanchard), eleva in clasa a 7-a, care, impreuna cu prietena ei Maya (interpretata de Sabrina Carpenter), sunt implicate in tot felul de intamplari amunzante acasa si la scoala.

Actiunea se petrece in New York, iar aventurile celor doua fete  va vor bine-dispune si, in acelasi timp, va vor ajuta sa descoperiti valorile esentiale ale adolescentei.

Relatiile cu familia si cu colegii sunt pentru Riley si Maya punctul de plecare catre tot felul de experiente memorabile.

Daca Riley este curioasa si isteata, Maya este cea inteleapta. Cele doua pushtoaice isi planuisera un an fara griji, dar planul lor va fi dat peste cap de decizia tatalui lui Riley care primeste postul de profesor de istorie in cadrul scolii unde invata fetele. In plus, mama sa detine o cafenea in preajma scolii. Sa vedeti cate se pot intampla intr-o situatie ca asta!

Abia asteptam sa ne spuneti cum vi se pare!

Riley si restul lumii... un nou serial de comedie la Disney Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *