Primavara incepe cu o inghetata

Primavara incepe cu o inghetata

Pentru ca florile sunt “vedetele” lunii martie, insotite de urari de bine si de primavara frumoasa pentru fete, si pentru ca parcurile au inceput sa fie locul nostru preferat de plimbare, doar-doar vom instaura cu adevarat primavara, a sosit si vremea unei… inghetate, savurata pe aleile sau pe terasele care incep, incet-incet, sa-si reintre “in drepturi”.

Ce legatura este intre primavara si inghetata?

Putem spune, nu-i asa, ca primavara este o vara inghesuita intr-un cornet de inghetata! Ca orice lucru bun, incepe cu o sezatie de racoare, dar pe care merita sa o duci pana la bun sfarsit… Nu asa se intampla si cu inghetata?
Si sa stiti ca exista acei “magicieni’ ai inghetatei, asa cum sunt si prietenii nostri de la Alpin, care n-au liniste si care ne tot pregatesc diverse surprize. Dulci si bune! Savuroase si cu diverse arome ce par culori aruncate pe o panza de tablou din care iarna incepe sa se retraga…
Zice un scriitor: “Nu mai numarati kilometrii pe care-i faceti zilnic, sau trecerea orelor, catarati-va pe cat mai multi munti si mancati cat mai multa inghetata, mergeti desculti prin iarba si inotati cat mai mult…” (Robert J. Hastings). Si nu e asa? Inghetata face parte dintre lucrurile care ne invioreaza, care ne aduc energia de care avem nevoie acum, in acest inceput de primavara cu zile care mai de care mai capricioase.
Si inca ceva! Inghetata se afla printre primele trei lucruri cele mai dorite de… astronauti, in misiunile lor spatiale. Asa ca, e timpul ca si voi sa va pregatiti de… lansare, spre locurile unde veti savura impreuna cu prietenii inghetata favorita.

Martie si inghetata…

Americanii – tot ei, ca de obicei! – au decretat luna iulie drept luna inghetatei. Ei bine,  noi o sa decretam luna martie luna in care voi, baietii, le veti face cadou fetelor… cate o inghetata, sau doua, pentru ca florile au fost “vedetele” ultimelor zile, insotite de urari de bine si de primavera frumoasa, iar acum a venit randul… acestui super desert!

Si nu uitati, cea mai buna alegere sunt inghetatele prietenilor nostril de la Alpin! Enjoy! Sa aveti o primavara… racoritoare!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *