Oamenii din preajma mea: Paul

Oamenii din preajma mea: Paul

Astazi as vrea sa discutam despre Paul, oglinda perfectiunii… De ce spun perfectiune? Pentru ca, la el, ni se pare ca are totul si ca poate sa faca orice…
Nu-i asa ca vi s-a intamplat sa fiti invidiosi pe o astfel de persoana? Eu recunosc ca am trecut prin asta.Smile Dar apoi am inceput sa-l “analizez” cu seriozitate si sa incerc sa-l inteleg…
Paul este un baiat ca si voi, cu defecte si calitati. Este un baiat destept si sociabil, plin de viata si cu un ego urias. Arata bine (aici tin sa precizez ca depinde de gusturile fiecaruia, dar nu putem sa nu apreciem trasaturile atractiveSmile), iar fetele sunt “gramada pe el”. Este cel mai amuzant si cel mai “popular”. Pare ca are lumea la picioare si ca poate face orice.
Cine este Paul cel adevarat?
Paul este un copil normal cu pasiuni ca si ale voastre, cu un temperament vulcanic si o privire ce exprima toate gandurile lui. Mama lui e avocat, iar tatal lui este om de afaceri. Puteti sa va dati seama lejer ca Paul nu sta tocmai bine la capitolul timp petrecut cu familia. Ii lipsesc parintii lui si se simte adesea neiubit, desi parintii lui il iubesc cu adevarat si ii ofera tot timpul lor liber. Spre deosebire de ce s-ar astepta altii sa se intample, Paul nu a apucat-o pe cai gresite: nu pierde timpul aiurea si nu fumeaza. Si se poarta natural. Dupa cum va puteti da seama, Paul este un copil cuminte, care invata si caruia ii place sa scrie poezii si sa joace fotbal, sa priveasca stelele si sa viseze lucruri frumoase. Probabil ca fetele vor fi si mai indragostite de el, acum ca i-au descoperit partea sensibila si vulnerabila.
Ce tip uman reprezinta Paul?
Paul este omul sensibil caruia ii e teama sa arate acest lucru. Prin exemplul lui vreau sa va indemn sa va aratati frumusetea interioara. Fiti pentru lume lumina ei, aratati-i ca bunatatea si fericirea sunt calitatile noastre primordiale, ca asta e ceea ce ne reprezinta. Fiti artisti, pictati, cantati sau dansati, petreceti timp in natura sau… in fabricile parasite.Smile Faceti ce va reprezinta si nu va temeti sa aveti incredere in bunatatea oamenilor!
Ca noi toti, Paul cauta prieteni buni carora sa se confeseze… Fiti astfel de prieteni pentru el!

Bye, pe data viitoare! Fiti luminosi si zambitori!

Sinziana Constantinescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *