Oamenii din metrou care ne fac sa zambim

Oamenii din metrou care ne fac sa zambim

Ma fascineaza oamenii din jurul meu… Pe voi nu? Ei, nu-mi spuneti ca nici macar o data nu v-a atras atentia cineva de langa voi, in metrou sau in tramvai. Mie mi se intampla zilnic lucrul acesta. Mereu descopar oameni interesanti in mijloacele de transport cu care calatoresc, macar prin simplul fapt ca imi place culoarea parului acelei persoane sau imi trece pe la ureche o replica surprinzatoare.
Ati observat ca fiecare dintre noi are ceva special? Cand vine vorba despre oameni, eu cred ca nu exista noțiunea de “urat”. Fiecare dintre noi are ceva aparte, fie ca este vorba despre personalitate sau aspect fizic.
Ei bine, merg de aproximativ un an cu metroul si am descoperit multe genuri de calatori. Cei care folosesc metroul ma vor intelege cu siguranta. Smile Voi da aici doua exemple de oameni care ma fac sa zambesc de fiecare data.
Sigur i-ati vazut pe cei care merg nestingheriti pe peronul statiei de metrou cu castile in urechi. Nu citesc decat un singur lucru in ochii acelor persoane: visare! O da, tipul acesta de oameni ne ignora pe noi toti cei din jurul lor si viseaza cu ochii deschisi, scufundati in gandurile lor. Pare… relaxant. Si chiar este! Spun asta deoarece, uneori, si eu practic acest lucru. Asa ma “deconectez” de la problemele de zi cu zi. Smile
Un alt tip de oameni pe care sunt sigura ca i-ati observat sunt cei imbracati cu haine foarte viu colorate. Au chef de viata, domnilor! Si asta se vede! Nu va imaginati cat de bine este sa petreci macar zece minute langa o astfel de persoana, chiar daca nu o cunosti! Incercati sa priviti in ochii oamenilor de genul acesta si imprumutati starea lor! Va asigur ca viata o sa vi se para mai frumoasa!
Ador sa privesc oamenii… Cum am mai spus, fiecare dintre noi are ceva special. Trebuie doar sa ne descoperim unii pe ceilalti!
Dupa cum v-am obisnuit, nici de aceasta data nu va lipsi intrebarea de la sfarsitul articolului: Ce va atrage atentia prima data la o persoana?

Diana Tanase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *