“O poveste incalcita” la Disney Channel din 2 octombrie

“O poveste incalcita” la Disney Channel din 2 octombrie

 

Tare ne-a placut povestea lui Rapunzel cand am vazut filmul O poveste incalcita!

Si uite ca acum Disney Channel ne face bucuria de a-l transforma in serial.

Premiera va fi luni, 2 octombrie, la ora 17:00. Sa nu o ratati!

Actiunea se desfasoara intre evenimentele prezentate in filmul de lung metraj cu acelasi nume si inceputul filmului de scurt-metraj lansat in 2012, Incalciti pana la adanci batraneti. Noua serie de animatie ne-o prezinta pe Rapunzel care incearca sa se obisnuiasca cu parintii ei, regatul pe care il conduce si oamenii din Corona. Spiritul ei neinfrant si curiozitatea fireasca pentru lumea din jurul ei o determina sa realizeze ca are multe de invatat inainte de a-si accepta cu adevarat destinul regal.

Rapunzel amana momentan preluarea coroanei si casatoria care se pregatea pentru a porni in cautarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie sa accepte ca fiica lui este acum o tanara independenta.

In calatoria ei, pe eroina noastra o vor insoti Gheorghe Papagheorghe, amicul cel indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Dragastoasa si un nou personaj, Cassandra, o slujnica puternica, care devine confidenta lui Rapunzel 

Produs de Disney Television Animation, serialul O poveste incalcita a fost realizat de veteranii in materie de animatie Chris Sonnenburg, in calitate de producator executiv si regizor si Shane Prigmore, in calitate de co-producator executiv si regizor de creatie. Jase Ricci (“Teenage Mutant Ninja Turtles”) este story editor.

Tema muzicala de inceput este „Wind in my hair” interpretata chiar de Mandy Moore, iar la final avem piesa „More of me” interpretata de Natasha Bedingfield.

Vizionare placuta!

 

 O poveste incalcita  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *