O avantpremiera la Premiile Grammy 2016

O avantpremiera la Premiile Grammy 2016

 

Pe 15 februarie, la Staple Center din Los Angeles, va avea loc ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2016, editia cu numarul 58. Ca de fiecare data, vor fi premiate cele mai bune compozitii si cei mai buni artisti din anul precedent, perioada 1 octombrie 2014 – 30 septembrie 2015.
Este pentru prima data cand ceremonia are loc intr-o zi de luni, si nu sambata, ca de obicei. Si aceasta din cauza ca in SUA in acest sfarsit de saptamana se sarbatoreste “President’Day long weekend”, o sarbatoare oficiala anuala in onoarea presedintelul George Washington, nascut pe 22 februarie.

Primul videoclip filmat vreodata live, in timpul Galei

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2016 va mai avea parte, anul acesta, de inca o premiera. Gwen Stefani va filma live, pentru prima oara in istoria evenimentului, un videoclip chiar in timpul pauzei publicitare. Este vorba de clipul piesei “Make Me Like You”, de pe cel mai recent album al solistei, “This is What the Truth Feels Like…”

 

Gwen Stefani Grammy 2016

Cine sunt nominalizatii la Premiile Grammy 2016 

Cele mai multe nominalizari, unsprezece la numar, le-a primit in acest an rapper-ul american Kendrick Lamar, printre care cele de la categoriile “Albumul anului” si “Piesa anului”.

 

Kendric Lamar


Taylor Swift
este in acest an artista de pe locul doi la numarul de nominalizari, ea participand la sapte categorii, printre care si cele mai importante,“Piesa anului”, cu melodia “Blank Space” si “Albumul anului”, cu “1989”.

 

Taylor Swift
Lupta intre cei doi, primii nominalizati, la categoria “Albumul anului” este foarte stransa, deoarece albumul “1989” al lui Taylor Swift a vandut peste 5,2 milioane de copii, din octombrie 2014 pana acum, iar pe de alta parte “To Pimp A Butterfly”, albumul lui Kendrick Lamar a fost considerat cel mai bun proiect hip-hop al anului 2015.

Alti artisti nominalizati la Premiile Grammy 2016 sunt The Weeknd, Maroon 5, Mark Ronson, Ed Sheeran, Bruno Mars, Foo Fighters, James Bay, Muse, Florence and The Machine.
Printre marii artisti care n-au primit, insa, nicio nominalizare, in acest an, se afla Madonna, Beyonce sau Rihanna. In cazul lui Adele, ea nu s-a incadrat in perioada de eligibilitate.

Pe cine vedem la Gala Premiilor Grammy 2016

Cat despre cei ce vor canta anul acesta in cadrul Galei, lista este lunga si cuprinde nume mari, ca Adele, Rihanna, Taylor Swift, The Weeknd, dar si Kedrick Lamar, Justin Bieber, Sam Smith, Lady Gaga si altii. Ca de fiecare data, insa, ne asteptam si la multe alte surprize.
Vom reveni cu castigatorii. Tineti aproape de PUSHtimea!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *