Nicole Cherry interpreteaza coloana sonora dintr-un nou serial Disney

Nicole Cherry interpreteaza coloana sonora dintr-un nou serial Disney

 

Un nou serial animat va debuta la Disney Channel pe 22 februarie: Miraculos: Buburuza si Motan Noir. Despre ce este vorba? Este povestea a doi adolescenti, Marinette si Adrien,  care trebuie sa salveze Parisul de akumas, niste creaturi malefice care au puterea de a transforma orice om obisnuit in personaj diabolic.

Pentru a face fata raului, cei doi pushti se transforma, cu ajutorul creaturilor magice kwami,  in Buburuza si Motanul Noir, doi super-eroi care au parte de aventuri senzationale pe strazile si acoperisurile Parisului.

Niciunul dintre cei doi nu are habar despre cine se ascunde in spatele mastii celuilalt. Marinette nu stie ca Motan Noir este, de fapt, Adrien, baiatul pe care il iubeste in secret. Iar Adrien se poarta cu Buburuza ca si cum i-ar fi o amica.

Miraculos: Buburuza si Motan Noir este o coproductie Japonia-Franta-Coreea care aduce in prim-plan doi adolescenti speciali! O sa va placa!

Si o sa va placa din mai multe motive!

Da! Nicole Cherry interpreteaza coloana sonora a acestui serial!

 

Puteti vedea videoclipul piesei aici:

 

 

Iata ce a declarat Nicole:

“Imi place foarte mult de Marinette, am simtit ca avem multe in comun de cand i-am aflat povestea. Este foarte timida in viata de zi cu zi si in special cand este fata in fata cu Noir. Dar cand se transforma în Buburuza, devine foarte puternica si increzatoare, la fel ca mine cand sunt pe scena in timpul concertelor.” 

 

Nicole Cherry interpreteaza coloana sonora dintr-un nou serial Disney 

Nu uitati! Noul serial animat, Miraculos: Buburuza si Motan Noir va debuta pe 22 februarie, la ora 17:10, pe Disney Channel Romania. Si veti putea urmari noi episoade in fiecare zi a saptamanii, la aceeasi ora.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *