Minitablouri pictate cu drag pe lemn de fag

Minitablouri pictate cu drag pe lemn de fag

In varf de munte, o casuta avea nevoie de iubire si de un acoperis nou. Mesteri din toate zonele au venit sa isi dea cu parerea si au hotarat sa o acopere cu sindrile din lemn de fag. Stiti voi, acoperis traditional lucrat cu suflet, pentru o viața…

Salut! Sunt Ioana, pasionata de lucrurile frumoase, fotograf, videograf si pictor amator. Calatoria minitablourilor a inceput in joaca, pornind de la dorinta de a crea decoratiuni pentru copiii din jurul meu. Tablouase colorate, unice, cu temele lor favorite si pline de viata. Sindrilele destinate acoperisului mi s-au parut pur și simplu perfecte pentru asta. Am luat pensulele si acrilicele si asa am inceput. De atunci nu m-am mai putut opri din pictat cu drag pe lemn de fag.

Minitablouri pictate cu drag pe lemn de fag

Minitablourile sunt inspirate din cele ce ma inconjoara, de visele celor dragi si ale mele. Sunt destinate copiilor si celor cu suflet de copil.

minitablouriminitablouri

 

Pictez de la planete pana in adancul marilor, calatoresc o data cu protagonistii mei, ma bucur si ma relaxez la fiecare creatie.

minitablouriminitablouri

Majoritatea tablouaselor sunt personalizate, in stilul meu, dupa chipul si sufletul celui care le primeste. Contin mereu mici detalii foarte personale, secrete ascunse in pictura.

Minitablouri pictate cu drag pe lemn de fag

Fiecare sindrila are povestea ei pictata care e inspirata si de forma sau textura lemnului. Sindrilele sunt cioplite manual, de mesteri priceputi si pictate cu drag de mine.

minitablouri

Unele devin tablouri de familie, portrete pentru sarbatoriti si iubiti, seturi de 2 sau 3 daca se potrivesc cu alte surate de ale lor, arca, barca sau pesti, dupa inspiratie.

minitablouri

Va astept cu drag sa ma vizitati. Gasiti pe pagina mea de FB multe alte surprise, cuburi personalizate, minisemne cu indemne.

Va las sa le descoperiti. Si ramaneti mereu tineri, vedeti culorile din jurul vostru si bucurați-va de primavara ce vine! Eu va propun martisoarele…

minitablouri

 

Ioana

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *