Mergeti la vot… pentru voi si pentru noi!

Mergeti la vot… pentru voi si pentru noi!

Astazi se desfasoara turul doi al alegerilor prezidentiale. Toata lumea vorbeste despre acest lucru si este normal sa fie asa. Functia de Presedinte este cea mai importanta in stat.

Dar si mai important este ca cei care au dreptul de a vota, sa o faca!

Votul este un drept al fiecarui cetatean intr-o tara democratica. Si trebuie sa profitam de acest drept! El ne da posibilitatea de a ne hotari viitorul. Voi, cititorii si prietenii PUSHtimea, nu ati implinit inca 18 ani pentru a va exercita dreptul la vot. Dar pe multi dintre voi v-am auzit avand pareri ferme si argumentate despre cine ar trebui si cine ar merita sa fie viitorul presedinte al Romaniei. Acesta este primul pas. Sa culegeti cat mai multe informatii despre candidati, sa incercati sa vedeti care este cel ce sustine proiectele care va intereseaza (invatamant, petrecerea timpului liber, sanatate, protectia copilului, protectia mediului etc.) sau care ii intereseaza pe parintii vostri.

Cu totii stiti ca cei doi candidati din turul 2 al alegerilor prezidentiale sunt Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Mergeti la vot... pentru voi si pentru noi!

Ati auzit multe lucruri despre ei in ultima perioada si, cu siguranta, il simpatizati mai mult pe unul dintre ei. Este normal ca, impreuna cu informatiile pe care le aveti, sa puneti in balanta si aprecierile subiective. Fiecare dintre noi are in minte un model de presedinte. Fiecare dintre noi stim cum ar vrea sa fie cel care ne reprezinta tara peste tot in lume.

Asadar, spuneti-va parerea! Chiar daca, deocamdata, o faceti doar in familie sau intre prieteni. Este un exercitiu care va pregateste pentru atunci cand veti puteti merge sa puneti voi insiva stampila pe formularul de vot!

Si inca ceva! Daca vi se pare ca parintii vostri au nevoie de un impuls, indemnati-i voi sa mearga la vot. Pentru ei si pentru voi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *