Lumea lui Vlad: Cine e Vlad?

Lumea lui Vlad: Cine e Vlad?

Salut, pushtime! Sunt Vlad. Ce surpriza! veti spune. Locuiesc intr-o jungla, sigur ati auzit de ea, se numeste Bucuresti. Anu’ asta termin a IX-a, spre mirarea mea si a profesorului meu de mate. Vorba lui, primii trei ani de liceu sunt mai grei dupa ce treci de a IX-a…
Cine sunt eu? Nici nu stiu ce sa spun… Majoritatea ma cunoasteti drept “pletosu’ cu tatuaj” sau “ciudatu’ ala de mai vine p-aici”. Prietenii imi spun Vlad uneori, alteori Tepes. Nu-s eu vreun dur, nici mustata n-o am pe masura dansului (eu trag de ea sa creasca, da’ e lenesa… cre’ca stiu cu cine seamana Smile). Insa porecla mi se trage de la pasiunea pentru istorie si a tatuajului de pe mana dreapta (cu chipul lui Tepes, bineinteles Smile )
Va povesteam intr-un articol (“Am facut 3 tatuaje si deja am programari) scris cu ceva vreme in urma ca sunt pasionat de tatuaje. Am continuat cu asta. Astfel au aparut in peisaj niste lupi, niste corbi, niste victime…
Alta pasiune de-a mea in afara de tatuaje si istorie… hmm…TROOPER. Cred ca ati vazut atatea articole despre ei incat v-ati saturat. Dar… stati linistiti! Or sa mai apara si altele! wink emoticon
Si ceva foarte important! Am o relatie minunata cu fata pe care o iubesc (nu dau mai multe detalii) si care ma iubeste. Culmea! Iubire, daca vezi asta, sa stii ca te iubeeeeeeeeeeeeesc!

Lumea lui Vlad: Cine e Vlad?

O pasiune ceva mai veche sunt trucurile cu carti Va las un link la un videoclip. Jocurile mele preferate in materie de carti sunt Whist-ul si Hearts-ul.
Si, ca sa completez “portretul”, va spun ca ma joc si eu pe calculator, ca deh… Joc World of Warcraft 5.4.8., Hearthstone, FIFA si cateodata si SA-MP.
Si mai ies la un fotbal, la un ping-pong si, cateodata, la biliard sau darts.
Relatia mea cu PUSHtimea a inceput cu mult timp in urma… Nu sunt cel mai constiincios colaborator, dar recunosc ca imi place sa fiu in legatura cu voi.

Pana data viitoare, bucurati-va de vacanta!

Vlad Boanca

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *