Lemar si Delia canta in deschiderea concertului Robbie Williams

Lemar si Delia canta in deschiderea concertului Robbie Williams

Lemar si Delia au fost alesi pentru a canta in deschiderea concertului  Robbie Williams de la Bucuresti, de pe 17 iulie.
Concertul in sine este un eveniment special, fiind prima oara cand Robbie Williams performeaza live in Romania. Au fost desemnati sa deschida concertul doi artisti in voga: Lemar, un interpret si compozitor englez de R&B si Delia, cunoscuta vedeta din Romania, in prezent aflata si in juriul
concursului X Factor.
Lemar este castigatorul a doua premii Brit si a vandut pana acum doua milioane de albume. In curand va lansa, la casa de discuri BMG, un nou album de pe care a fost extras single-ul “The Letter”, un cover dupa o piesa clasica apartinand celor de la Boxtops si reluata apoi de Joe Cocker.
Albumul, denumit tot “The Letter”, contine interpretari ale unor piese soul clasice, alaturi de compozitii proprii ale lui Lemar, fiind produs de cunoscutul Larry Klein.
Delia este considerata cea mai buna voce feminina a momentului, in Romania. S-a lansat in 1998 cu trupa N&D iar din 2003 a ales o cariera solo. Ultima sa piesa, “Da, mama”, a reusit sa stranga peste un million de vizualizari, in mai putin de 24 de ore.
Denise Sandulescu, general manager D&D East Entartainment, promoterul local al evenimentului, a declarat ca ”Decizia de a alege artistul care va canta in deschiderea concertului lui Robbie Williams a fost evidenta inca de la inceput, Delia fiind unica voce autohtona potrivita pentru acest moment.”
Concertul cunoscutului interpret Robbie Williams face parte din turneul “Let Me Entertain You”, va avea loc in Piata Constitutiei si va dura 2 ore.

Biletele se gasesc pe www.eventim.ro si in reteaua eventim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *