LaserMaxx, taramul pushtimii smart

LaserMaxx, taramul pushtimii smart

Demult, copiii jucau “de-a-mpuscatelea”: bang-bang in casa, bang-bang printre blocuri, oriunde… Vorba Andei Calugareanu, intr-un cover pe-atunci, fredonat de toata lumea:
“In copilaria noastra,
Jocul pe care-l iubeam
Era c-un pistol cu capse,
Ne faceam ca ne speriem.
Bang, Bang, in inima,
Bang, Bang, cand ma-mpuscai
Bang, Bang, neincetat,
Bang, Bang, si asta n-am uitat”.
Timpul s-a scurs si astazi pushtimea are un loc de invidiat in care sa se joace, sa se distreze, sa se intreaca si sa petreaca o dupa-amiaza aventuroasa: LaserMaxx. 

Laser Tag – jocul pushtimii de astazi

Cei mai multi pushti prefera Laser Tag, un joc hi-tech, ce se desfasoara intr-un spatiu special, format dintr-un labirint de mare intindere ce cuprinde diverse obstacole: tobogane, rampe, foisoare, masini si chiar o… locomotiva!
Jocul se desfasoara in penumbra, pe un fond sonor antrenant si cu… ceva fum, pentru atmosfera. Inainte de a intra, esti dotat cu o vesta speciala si cu arma respectiva. Vesta are incorporati o multime de senzori, astfel ca “loviturile” pe care le primesti sunt inregistrate intr-un computer, cu ajutorul unui program care monitoreaza activitatea jucatorilor. Iar la iesire fiecare jucator primeste o fisa cu scorul lui – numarul de lovituri tintite.
Aceasta varianta moderna a jocului “de-a-mpuscatelea” poate dura 12, 15 sau 20 de minute. Si pot juca toti cei care au implinit 8 ani. Cu cat echipele care se formeaza sunt mai numeroase, cu atat este mai interesant jocul!

Distractia la maxim

LaserMaxx va asteapta cu multe surprize in cele doua locatii: AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center din Bucuresti.

Organizeaza petreceri pentru pushti, cu preturi speciale si cu mai multe intrari “in arena”. Sunt o serie intreaga de pachete, extrem de convenabile, pe care o gasca de pushti, ca voi, le poate alege. Desigur, dupa ce va veti sfatui cu parintii. Pe toate le puteti consulta pe site-ul lasermaxx.ro, la sectiunea aniversari-copii.

Si mai sunt si alte distractii acolo! Exista un spatiu pentru jocuri de tip Arcade, cu fise, unde va puteti distra in mod traditional. Dar despre acestea, ca si despre alte minunatii de pe taramul LaserMaxx, intr-un articol viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *