La multi ani pentru anul ce vine!

La multi ani pentru anul ce vine!

Un inceput de an este ca un start al saniutelor pe un derdelus al imaginatiei, colorat cu visuri si dorinti, cu fulare de indoieli si cu caciuli de intrebari… Rabdare! Veti gasi raspuns la toate, pentru ca sunteti extraordinari!

Se termina un an… dar nu fiti tristi, incepe altul nou-nout! Traditia spune sa revezi ceea ce ai facut (sau n-ai facut) in anul care a trecut si sa-ti propui mai mult si mai bine pentru anul ce va veni.

Avem cu totii impliniri de socotit, poate si esecuri… Dar este varsta la care micile nereusite trec repede si sunt mult mai multe bucurii de contabilizat…

Noi, PUSHtimea, credem ca fiecare an al vostru e o poveste, ca fiecare dintre voi a scris o pagina de suflet in 2019. Credem ca ati adaugat, in anul ce a trecut, mai multe capitole din lungul sir de intamplari frumoase care va deseneaza viata de zi cu zi.

Si asta o stim pentru ca multi dintre voi ni le-ati impartasit. Iar noi, la randul nostru, le-am imprastiat in cele patru zari… ale Facebook-ului Smile. Tineti-o asa! Impodobiti-va viata cu lucruri frumoase, luati-va ragazul de a citi o carte buna, de a scrie o poezie (daca v-ati indragostit si nu numai Smile), de a va descoperi talentele care poate au stat acolo, timide… asteptand un click. (Sau un declic!) Sau, sa munciti mai mult pentru a va desavarsi harurile cu care deja sunteti inzestrati.

Un inceput de an e ca un caiet gol, asezat in coperta varstei voastre minunate, ce asteapta sa fie umplut cu vorbe frumoase… cu fapte “de arme” demne de retinut. Cu mici gafe, dar si cu succese, cu mici tristeti, dar si cu mai multe bucurii, cu respect fata de cei ce va indruma si cu griji fata de cei mai mici decat voi… Un inceput de an e intotdeauna ca prima zi de scoala din clasa I… de parca am invata iar si iar sa scriem si sa citim… sa socotim si sa declamam, nu-i asa?

Iara noi (vorba poetului…) vom fi alaturi de voi si in 2020. PUSHtimea va asteapta ca si pana acum gandurile, puse pe coala alba ca zapada inceputului de an, pentru a le face loc in rubricile ziarului… Scrieti-ne! Iar noi dam mai departe!

La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *