La Disney Channel se lanseaza un nou serial pentru adolescenti: “Alex & Co”

La Disney Channel se lanseaza un nou serial pentru adolescenti: “Alex & Co”

 

Prima zi a lunii februarie aduce la Disney Channel un nou serial pentru adolescenti. Este vorba despre , un film care ne spune povestea a trei prieteni din copilarie (Alex, Nicole si Christian) care descopera ca viata de licean este plina de provocari de tot felul. Impreuna cu noii lor prieteni, Emma si Sam, pushtii incearca, pe parcursul fiecarui episod sa faca fata acestor provocari si sa-si urmeze pasiunile.

Personajul principal, Alex, esti un tanar istet si indraznet, plin de viata, care crede ca liceul inseamna o petrecere continua. Dar inca din prima zi acest vis i se spulbera. Dl. Ferrari, directorul liceului, care isi doreste ca institutia pe care o conduce sa fie cel mai bine cotata, este adeptul studiului materiilor traditionale, neacordand mari sanse celor care sunt interesati de activitati mai creative, asa cum sunt muzica si actoria. In aceasta situatie, Alex si prietenii sai vor fi nevoiti sa gaseasca modalitati proprii de a-si manifesta creativitatea si talentele.

 

La Disney Channel se lanseaza un nou serial pentru adolescenti: „Alex & Co“

 

Fiecare episod din Alex & Co”, aceasta noua productie italiana, este presarat cu scene pline de umor si conflicte emotionale.  Veti avea parte de intalniri, cantece, iubiri secrete si multe variante de a depasi obstacolele puse in calea manifestarii personalitatii pushtilor.

Urmariti noul serial Alex & Co”, in fiecare zi, de luni pana vineri, la ora 18:00 pe Disney Channel!

O sa va placa!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *