Jurassic World a stabilit un nou record la incasari in intreaga istorie a Hollywood-ului

Jurassic World a stabilit un nou record la incasari in intreaga istorie a Hollywood-ului

Jurassic World a stabilit, in primul sau week-end in care a fost difuzat in Statele Unite, Marea Britanie, China si in alte tari, un record absolut la incasari, in intreaga istorie a Hollywood-ului. Spectatorii au platit (atentie!) 511,8 milioane de dolari pentru a intra la acest film. Recordul anterior fusese atins de unul din filmele din seria Harry Potter, cu incasari de aproape 490 de milioane de dolari.
Personajul principal este interpretat de Chris Pratt, iar actiunea se desfasoara, bineinteles, intr-un parc cu dinozauri reali, creati in laborator. Totul pare a fi ok, pana cand Indominus Rex, un dinozaur carnivor modificat genetic, evadeaza din captivitate. Paradoxal, Owen, personajul interpretat de Pratt, devine “conducatorul” unei haite de velociraptori… pe care-i cheama
in ajutor. Pentru a afla continuarea, va trebui sa vedeti filmul. Trailer-ul este doar ca sa va trezim pofta de aventura…

Intr-unul dintre interviuri, Chris Pratt spune despre pesonajul sau: “Joc rolul lui Owen Grady. Este un personaj nemilos şi gata mereu de acţiune decisivă. Este un erou adevărat”. Despre Chris Pratt se spune ca, in acest moment, este starul preferat in Statele Unite, un actor cu talent si cu mult umor.
Regizat de Colin Trevorrow, Jurassic World este cel de-al patrulea film din seria Jurassic, dupa Jurassic Park (1993), Lumea pierduta: Jurassic Park (1997) si Jurrasic Park III (2001), creata de Steven Spielberg.
Desi Jurrasic World beneficiaza de filmari speciale, cu efecte de ultima generatie, criticii au considerat scenariul ca fiind mai slab decat cel al primului film al seriei, iar rata de apreciere s-a aflat constant in jurul procentului de 70%. De retinut insa ca Jurrasic World a intrecut in Box Office-ul anului 2015 filme precum Furios si iute 7, sau Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron. Jurassic World ruleaza in cinematografele din Romania in format 3D, IMAX si 4DX. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *