Vladimir Sontea: Jocurile care imi plac 1

Vladimir Sontea: Jocurile care imi plac 1

Salut!
De mult timp ma gandesc sa va spun despre lucrurile care imi fac mie placere. Ca sa ne imprietenim…
Ei bine, primul lucru la care imi zboara gandul in timpul liber sunt jocurile. Nu le stiti? Chestiile acelea la care oamenii mari reactioneaza cam asa: „Nu te mai juca atat!” sau „Ia si tu o carte, lasa tech-ul ala!” (acum, fie vorba intre noi: eu ma joc mai mult decat trebuie).
In perioada asta sunt cateva jocuri care fac parte din viata mea mai mult decat si-ar dori mama mea. Smile
Le-am clasificat in TOP 3:
Pe primul loc: Bine-cunoscutul joc Angry Birds! Acel joc in care o groaza de pasari infuriate rau se catapulteaza cu prastia aia veche de 10000000000.. ani lumina. Dar de ce? Pai… deoarece o haita de piggies pe jumatate destepti si pe jumatate natafleti le-au furat cele trei oua. Imi place sa-l joc pentru ca imi aduce aminte de clipele petrecute cu tatal meu incercand sa trec cele cinci taspilioane de nivele complicate ca problemele de mate. Smile

Jocurile care imi plac

Pe locul doi: Jocul pe care l-am primit cadou acum vreo luna, doua. FIFA 15!!!!!! Pai… sunt bun la asta! Deja am construit a 2-a echipa (pe 1prima am sters-o pentru ca nu mai aveam bani sa-mi iau jucatori) si am ajuns in semi-finala la Starter Cup.. Mai sunt si manager dar si jucator la CHELSEA. Dar recunosc ca jocul acesta imi da si foarte multa bataie de cap. Scopul este sa iti faci un club (jucatorii, doctorii, portarii, managerii, antrenorii se cumpara din banii obtinuti de la meciuri) care sa devina „legenda”. Poti sa joci si on-line dar si off-line. Fiecare meci e pentru mine o provocare si ma simt norocos ca am FIFA 15 ULTIMATE TEAM.

Jocurile care imi plac
Pe locul trei: Jocul mai putin cunoscut: Plants vs Zombies2. Da, este vorba despre acel joc in care cad sori din cer si in care plantezi o groaza de plante comice. DE CE? Pai… trebuie sa-ti aperi gradina de niste zombie urati rau de tot, dar care, culmea, au costume „scoase din cutie”. Acum mult timp am terminat primele 5 planete – cu chiu si vai – dar… ce sa vezi? A mai aparut una! Si pentru ca am ramas in urma cu update-ul (acela enervant de pe PLAY STORE) l-am lasat in pace sa se odihneasca (dar nu l-am sters, l-am pastrat ca amintire).

Jocurile care imi plac

Astea sunt preferatele mele. Voua ce jocuri va plac?

Vladimir Sontea, 9 ani

 

4 comments on «Vladimir Sontea: Jocurile care imi plac 1»

 1. Mec says:

  Pe primu loc ce.l mai jucat joc e League of Legends ….

 2. Alex says:

  Demon’s Souls , Dark Souls 1 , Shadow of the Colossus ,League of Legends , DotA 2 , DayZ ,

 3. Remus says:

  Leagune of Legends, CS GO, Hearthstone, Fifa 2015, H1z1….

 4. Mihai says:

  LoL e cel mai jucat moba dar e total depasit de GO sau WoW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *