Jelly, cea mai noua si prietenoasa aplicatie

Jelly, cea mai noua si prietenoasa aplicatie

 

Co-fondatorul retelei Twitter, Biz Stone, a dezvaluit, in sfarsit secretul noului sau proiect, Jelly – o aplicatie unica in social media si care se pare ca va revolutiona, intr-un fel, comunicarea pe internet.

Stone si-a inceput demonstratia fotografiind o opera de arta din San Francisco si intreband, in reteaua sa de net, despre ce e vorba. A primit, in urma interogarii, cateva zeci de raspunsuri.

Despre ce e vorba, de fapt?

“Jelly si-a propus mai degraba sa ajute oamenii, decat sa le ceara ajutorul.” a spus Biz Stone. “Daca vom avea succes, fiecare utilizator de telefon mobil va intelege ca cel mai important lucru este sa-i ajute pe altii, chiar in acel moment.”

Cum functioneaza aplicatia?

Pare simplu… Ai de rezolvat de exemplu, rapid, o problema de matematica (asa cum arata captura din fotografie). O postezi si… cineva – daca nu mai multe persoane – iti trimit rezolvarea.

Jelly App

 

Iar acest lucru se poate extinde la orice tip de informatii utile de care avem nevoie in orice moment. Jelly ne va ajuta in viitorul apropiat sa alegem cu ce ne imbracam, unde calatorim sau cum sa ne decoram camera. Interesant, nu?

(sursa: techcrunch.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *