James Blunt s-a casatorit vineri pe insula Mallorca

James Blunt s-a casatorit vineri pe insula Mallorca

James Blunt, cantaretul britanic in varsta de 40 de ani care a devenit celebru cu piesa ”You’re beautiful” si apoi a cucerit toate topurile cu piesa “Goodbye my lover”, s-a casatorit religios vineri, cu Sofia Wellesley.

Ceremonia a fost urmata de o petrecere restransa, organizata la vila mamei sale din Marsana, o localitate de pe insula Mallorca.

Dar cine este aleasa? Sofia Wellesley este nepoata ducelui de Wellington. Dupa ce a absolvit facultatea de drept la Universitatea din Edinburgh, unde a fost colegă cu Pippa Middleton, ea este în prezent consultant juridic în Londra.

Daisy, sora artistului, este cea care le-a facut cunostinta celor doi in anul 2012. In decembrie 2013 James a cerut-o de sotie pe Sofia, iar pe 5 septembrie s-au casatorit civil la Londra. Petrecerea de atunci a avut loc in ziua urmatoare celei anuale (“End of Summer Party”) organizate de Elton John in Windsdor si la care cuplul participase (foto), motiv pentru care Sofia declara atunci, glumind, ca a fost cam mahmura la propria nunta.

Inainte de a o cunoaste pe Sofia Wellesley, Blunt a avut relaţii cu mai multe femei celebre, printre care fotomodelele Petra Nemcova si Sabine Vidal.

De cand s-a lansat,  James Blunt a castigat două trofee Brit (unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celălalt pentru cel mai bun material pop), un premiu Grammy (în anul  2007, la categoria “cea mai bună interpretare masculină”, pentru cântecul “You’re Beautiful”), precum si doua premii Ivor Novello. In anul 2006 a fost nominalizat de cinci ori la Grammy Awards.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *