Inghetata cu aroma de vacanta

Inghetata cu aroma de vacanta

 

A venit vacanta de iarna, daca nu stiai! Smile  Glumeam, desigur ca stiai, deja te bucuri de primele zile de… “libertate”. E placut in vacanta de iarna, nu? Mai ales cand in serile geroase stai impreuna cu familia la un film sau la o partida de Monopoly, iar in fata ta se afla o inghetata din care abia astepti sa te infrupti! Caci inghetata este un desert care te insoteste in orice anotimp.
Iar daca ai de gand sa patinezi a doua zi, sau sa incerci alte sporturi de iarna, e tocmai bine. Inghetata iti da puteri noi.

Uita de prognozele meteo! Iernile sunt imprevizibile, la fel ca si imaginatia ta, nici nu stii cand o sa inceapa, din senin, sa ninga… Iar daca nu ninge, o plimbare prin orasul incarcat de luminite e tocmai ceea ce te va face intri in atmosfera Sarbatorilor care se apropie. Ia-ti, de exemplu, un cornet de inghetata de la Alpin, si porneste intr-un periplu prin oras! Poti sa-l asortezi la caciula si fular! Rosu, cu fructe de padure, maroniu, cu ciocolata sau alb, cu vanilie!

 

Inghetata cu aroma de vacanta

 

In fond, ce altceva este vacanta de iarna daca nu un taram al imaginatiei, al intalnirilor placute cu prietenii, al descoperirii unei carti noi, pe care o citesti dintr-o suflare, al unui film pe care-ti doreai mai demult sa-l vezi si al ultimelor articole din ziarul tau preferat, PUSHtimea.ro, pe care poate n-ai apucat inca sa le vezi?

Uita de griji o perioada, odihneste-te activ si reincarca-ti bateriile pentru urmatorul trimestru. E reteta ideala, la fel ca si retetele incarcate de imaginatie ale “mesterilor” in ale inghetatei, prietenii nostri de la Alpin. Zeci de arome preparate in asa fel incat sa-ti coloreze vacanta si sa-ti alunge melancolia din serile de iarna. Patrunde fara teama in taramul magic al inghetatelor cu aroma de… vacanta!

Esti acasa? Cu prietenii sau familia? Iti recomand torturile de inghetata Fulg de nea de la Alpin. Stii ce gusturi minunate au?  Sunt pregatite parca pentru momente speciale…

 

Inghetata cu aroma de vacanta

 

Esti la patinoar, la sanius sau pe partie? Te invidiez, mai ales cand ai sa musti, in momentele de relaxare, dintr-o inghetata ICE-POP, care-ti da energia necesara pentru a practica sportul de iarna favorit.

 

Inghetata cu aroma de vacanta

 

Asadar, grabeste-te si fa-ti o provizie de la Alpin! Ai in fata multe zile si seri frumoase, in care sa degusti desertul tau preferat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *