Grijile… Scapa de ele!

Grijile… Scapa de ele!

Grijile… Ele nu ocolesc pe nimeni, indiferent de varsta. Sigur, la varsta voastra, grijile sunt mici, sau poate “dimensionate” in functie de “uff, scoala, prietenii, iubitul/iubita…” Nu-i asa?

Stiati ca, de fapt, tristetea e cea care induce grijile, de cele mai multe ori? Asadar, prima regula: fiti veseli! Incercati sa treceti peste micile tristeti, care pot aparea, fara sa vrei, exact atunci cand nu le astepti… Nu inseamna ca din sufletul vostru ar trebui sa dispara sensibilitatea…
Din contra… Secretul este sa puneti intr-o cutie – cum spun chinezii – lucrurile mai putin placute, sa o inchideti si sa o asezati pe un raft al memoriei voastre. Sa va ganditi mai mult la ceea ce e bun, la ceea ce va urma, decat la ceea ce nu a fost tocmai ok.
Si sa deschideti cutia atunci cand ati trecut de toate…

Si sa stiti ca grijile, tristetea vin si din pricina ca v-ati pierdut interesul fata de anumite lucruri care va faceau placere altadata… Poate fi ok, dar daca e chiar asa, treceti la altele, sau reconsiderati-le pe cele vechi… Cine stie?

Toamna si iarna sunt anotimpurile in care suntem, cu toti, predispusi la stari un mai depresive. Pentru ca zilele se scurteaza, pentru ca temperaturile scad usor-usor… Dar ce-ar fi daca am numara culorile frunzelor care au cazut si am face cateva poze super, pentru FB-ul nostru? Sa le aratam prietenilor… poate nu toti stiu sa admire toamna…

Asadar – lasati deoparte grijile! Nu renuntati la ceea ce va place, la hobby-urile voastre, cititi, aveti sa aflati multe din carti, fictiunea e doar o copie a realitatii, zugravita in alte imagini….

Si altfel, aveti grija la alimentaţie, incearcati sa mancati sanatos si bazati-va pe ajutorul familiei, al celor din jurul vostru, sunt persoanele care va inţeleg si fac orice pentru a va ajuta!
Scapati de griji rezolvandu-le una cate una! Si, daca aveti intrebari, scrieti-ne, poate sfaturile noastre va pot ajuta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *