Goat Simulator – un joc stupid si o manie (incl. trailer)

Goat Simulator – un joc stupid si o manie (incl. trailer)

S-o spunem direct: Goat Simulator nu este nici pe departe un joc grozav. Mai degraba prost, foarte prost. Dar se pare ca din asta rezida succesul sau. Ce ai de facut: sa distrugi tot ce-ti iese in cale la ferma unde se petrece actiunea. 

Lucrurile sunt simple: esti o capra! Pentru ca n-am fost si nici n-o sa fim vreodata capre, nu stim cat de valabila este simularea… Oricum, scopul caprei este sa produca ravagii, cat mai multe ravagii in curtea fermei: sa arunce in aer masini, rezervoare, sa sparga petreceri sau sa intrerupa proteste. Punctele se acumuleaza producand cat mai mult… haos. Te rostogolesti inainte si inapoi, uneori te izbesti de cate o trambulina sau te prinde un jet de aer si asta iti aduce puncte. 

Ai de dus la capat mai multe sarcini, cum ar fi: “ia ceva puncte“, “ia ceva mai multe puncte” sau “arunca ceva cat mai departe” si “strica-i ziua cuiva“. Noroc ca mai exista si niste chestii care te mai opresc de la “carnagiile” respective. 

Poantele din Goat Simulator te plictisesc pana la urma. Si… platesti pentru “nu e asa ca e amuzant?”. Doar daca-ti plac glumele proaste jocul e pentru tine. (vezi trailer)


(Adaptare dupa articolul lui Ashton Raze, Goat Simulator: April Fool or the greatest game of all time? din ziarul The Telegraph)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *