Ai trimis un e-mail fara sa vrei? Gmail te salveaza cu noua aplicatie “Undo send”

Ai trimis un e-mail fara sa vrei? Gmail te salveaza cu noua aplicatie “Undo send”

Ai trimis un e-mail fara sa vrei? Gmail te salveaza cu noua aplicatie “Undo send”.
Cati dintre noi nu am facut mici gafe intr-un mesaj sau cati dintre noi n-am regretat, in secundele imediat urmatoare, ca am trimis “acel” mail? Intentia celor de la Google Mail este sa-i scape pe utilizatorii acestui serviciu de acea stanjeneala pe care o ai atunci cand stii ca ai trimis un mesaj nu tocmai asa cum iti doreai.
In scurt timp aplicatia va deveni o parte componenta a sistemului de posta electronica al Google si va putea fi accesata din setari. Atentie, insa! Perioada in care veti putea anula mail-ul buclucas o puteti stabili voi (5 sau 10, 20 sau 30 de secunde), dar in acest timp este posibil ca destinatarul sa vada mesajul si sa raspunda.
Aplicatia este deja accesibila pentru smartphone-uri, asa ca utilizatorii acestora o pot folosi deja.
In prezent sunt peste 900 de milioane de utilizatori ai serviciului Gmail si, cu siguranta, o mare parte dintre ei vor fi incantati de idee. Dintre acestia, peste 75% isi acceseaza contul de pe telefonul mobil. Ei trebuie sa-si instaleze aplicatia propusa de compania Google, creata special pentru smartphone, pentru a-si putea corecta mesajele.
Asocierea atat de multor fani la Gmail se datoreaza in primul rand faptului ca aceasta aplicatie are o protectie anti-spam mai performanta decat a celorlalte servicii de posta electronica. Cei din comunitatea Gmail pot raporta un spam si autorul poate fi blocat, ulterior.
Te-ai razgandit dupa ce ai trimis un mail? Sau poate ai omis ceva? Sau ai scris, din graba sau din cauza unei stari de moment, ceva ce n-ai fi dorit sa citeasca celalalt? Nu e nicio problema! Vei accesa Gmail settings si… vei repara greseala.
Spuneti-ne ce credeti despre aceasta ultima realizare a celor de la Google. Ne poate salva in anumite situatii, nu-i asa?

Sorin Alexandru Sontea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *