Fiica Andreei Esca, protagonista show-ului “I love Violetta”

Fiica Andreei Esca, protagonista show-ului “I love Violetta”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este protagonista primei productii romanesti la Disney Channel, emisiunea “I love Violetta”.

Este un show care a debutat pe 25 octombrie, dureaza 10 minute, se difuzeaza saptamanal si care insoteste sezonul al treilea al serialului “Violetta”. Este prezentat de trei fane ale faimosului serial: Alexia Eram, Andra Gogan si Adina Iliescu.

“I love Violetta” va conecteaza cu lumea Violettei, va dezvaluie momente din spatele camerei si va aduce o multime de surprize: invitati speciali, mesaje de la protagonistii serialului, concursuri,  muzica, dans etc.

Premiera celui de-al treilea sezon al serialului “Violetta” a avut loc la Disney Channel pe 10 noiembrie. De aceasta data elevii de la Studio On Beat sunt in turneul mondial YouMix care se apropie de final in Europa. Ei se vor intoarce la Buenos Aires pentru a termina ultimul an de scoala. Din nou este vorba despre muzica, dragoste, suspans si umor. Cu siguranta o sa va placa!

Vor fi 80 de episoade, a cate 45 de minute fiecare. Coloana sonora cuprinde 16 melodii originale, unele fiind interpretate chiar de cei care alcatuiesc distributia filmului.

Sa va spunem cate ceva despre cele trei frumoase prezentatoare ale emisiunii  “I love Violetta”:

Alexia Eram are 14 ani si practică dansul sportiv de performanţă de peste cinci ani şi înotul de peste şapte ani. Este atrasa de muzica, dans si cinematografie. Si este fan declarat al serialului “Violetta”.

Adina Iliescu are 16 ani si este pasionata de desen şi teatru. Isi doreste să devină actriţă, iar aceasta prima experienta in televiziune este primul pas catre visul sau.  

Andra Gogan are 16 ani, cântă la chitară şi pian şi preda coregrafie copiilor. Dansul si muzica sunt pasiunile ei. A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind copilul care a susţinut cel mai lung concert live (trei ore şi jumătate). 

6 comments on «Fiica Andreei Esca, protagonista show-ului “I love Violetta”»

 1. chivarianamaria says:

  oao i love violetta e cea mai tare emisiune

 2. Andreea $$$ says:

  I love violetta =o emisiune de mare succes

 3. Cristina says:

  I LOVE VIOLETTA este o emisiune minunata

 4. Cristina says:

  I LOVE VIOLETTA este soul magnific :*

 5. Daria says:

  Super esti preferata mea dar stiu ca e doar un site si…. chiar nu razpunzi tu dar…….
  Wow tare emisiunea!!!!! ♥♥♥♡♡★★☆☆ ●●●● I love Alexia!!

 6. DARIA says:

  Nu am ptrea vazut EU episoade din Violetta . De ce este trista Angi si Violetta??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *