Fanii Violetta se intalnesc pe 8 noiembrie!

Fanii Violetta se intalnesc pe 8 noiembrie!

Esti fan Violetta? Sambata, 8 noiembrie, ai ocazia sa te intalnesti cu cei care iti impartasesc pasiunea.

Ce se va intampla? Unde se va intampla? Cum se va intampla? 

Va fi o intalnire a fanilor Violetta din Romania, cu ocazia lansarii  cartii “Violetta si prietenii ei” si a noului sezon din indragitul serial.

Va avea loc in Mall Promenada, sambata 8 noiembrie, la ora 17.00. Gazde vor fi Editura Litera si Disney Channel.

Daca vei fi acolo, vei avea parte de multe momente speciale: vei putea canta, alaturi Andra Gogan, vedeta emisiunii “I love Violetta”, piesele care alcatuiesc coloana sonora a filmului. Vei putea dansa in stil Violetta impreuna cu Oana Ionita. Dar, mai presus de orice, ai ocazia sa intalnesti alti pasionati si sa discuti despre film, despre stilul Violetta sau despre pesonajul preferat. Si sa faci schimb de stickere. Vor fi concursuri si tombole.

Fanii Violetta se intalnesc pe 8 noiembrie!

Stii deja povestea Violettei. Este o pushtoaica talentata care revine in orasul natal, Buenos Aires, dupa o experienta de cativa ani in Europa. Reintoarcerea inseamna pentru ea maturizare, pentru ca aici isi descopera pasiunea pentru muzica, isi face prieteni adevarati si descopera dragostea. 

Serialul “Violetta” poate fi urmarit in prezent in aproape 140 de tari si peste tot se bucura de mare succes. In Romania, premiera sezonului 3 va avea loc pe 10 noiembrie, la Disney Channel. 

De aceasta data ii vom gasi pe elevii de la Studio On Beat  mai mari, dar tot in cautare de raspunsuri la intrebarile vietii de pushti. Dupa turneul YouMix care se apropie de sfarsit în Europa, tinerii se întorc în Buenos Aires pentru finalul ultimului an de şcoală. Dar se pare ca succesul european i-a schimbat. Au vise şi ambiţii personale, iar grupul  începe să se destrame. Gregorio îşi deschide propriul studio, care va rivaliza cu Studioul On Beat, si ia cu el câţiva dintre elevii pe care îi instruia. Se anunta un sezon interesant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *