Dragostea la 15 ani

Dragostea la 15 ani

Cum arata dragostea la 15 ani?

Ti s-a intamplat vreodata sa crezi ca ti-ai gasit jumatatea, persoana perfecta pentru tine, si ca nu mai exista nimeni altcineva pe Pamant? Ti s-a intamplat sa stai treaza noptile, cu gandul la el si sa te intrebi intr-una daca el se gandeste la tine si daca te mai iubeste? Ti s-a parut vreodata ca tot Universul era al vostru si ca ceea ce conta era doar ca voi va iubeati si nimic mai mult?

Probabil ca voi, fetelor, stiti despre ce vorbesc. Dar stiti cum este ca cel de care esti indragostita sa te dezamageasca atunci cand te astepti mai putin? Sa il vezi de mana cu o alta fata chiar in locul unde mergeati voi doi? Sa il vezi sarutand-o si spunandu-i ca o iubeste?

Va spun eu cum m-am simtit atunci cand mi s-a intamplat asta! Tot Universul   s-a prabusit in jurul meu. Si mi-am dat seama ca toate vorbele frumoase spuse “din inima” nu erau decat linguseli carora le daduse “copy+paste”. Si ca, de fapt, nimic nu era adevarat.

Atunci am crezut ca niciodata nu o sa mai fiu acea persoana care iesea pe strada cu un zambet larg pe fata si care nu gasea nici macar un motiv sa fie trista. Atunci am crezut ca niciodata nu o sa mai pot iubi viata sau ca o sa mai stiu ce inseamna fericirea.

Dar acum m-am vindecat. Si nu as vrea ca voi sa treceti prin ce am trecut eu. As vrea sa va gasiti printul care sa vina la voi calare pe un cal alb cu un buchet mare de trandafiri si cu sentimente adevarate.

Sa aveti grija cand va alegeti broscoiul!  Se poate intampla ca atunci cand il veti saruta sa vi se para ca se transforma in printul mult visat, dar in realitate sa nu fie decat un mare broscoi raios care nu stie decat sa incurce lumea si sa o scarbeasca cu prezenta lui.

Emanuella Avasiloaiei, 15 ani, Concesti – Botosani

3 comments on «Dragostea la 15 ani»

  1. ake. says:

    TE SUSTIN.

  2. Bianca says:

    Foarte adevarat ce ai scris. Fetelor fiti foarte atente la baietii pe care ii credeti “PERFECTI” !!! Va Pup! :* :* :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *