Dragostea de shaorma

Dragostea de shaorma

Shaorma… Sigur ai auzit de ea! Si cu siguranta ai gustat-o macar o data! Pentru tine, cititorule, cel care pacatuiesti cu gandul la shaorma, chiar daca recunosti sau nu, avem o oferta speciala astazi!
Astazi ai ocazia sa iti creezi shaorma perfecta pentru tine! Alege din nenumaratele ingrediente, fa-ti shaorma cu orice, totul la acelasi pret. Si pentru ca toti stim ca asta nu este suficient, la o shaorma primesti gratuit si o portie de cartofi. Bineniteles ca, daca esti un adevarat fan, iti mai poti comanda inca o portie peste care sa adaugi orice sos doresti!
Shaorma noastra nu este o simpla mancare, este o modalitate de a scapa de orice grija. Esti trist ca oamenii nu te respecta, ca nu ai success la femei sau ca lucrurile nu merg asa cum iti doresti? Atunci mananca o shaorma! Esti entuziasmat si vrei sa sarbatoresti? Vino si mananca o shaorma! Daca esti atat de gras incat atunci cand mergi in vacanta lumea te confunda cu Masivul Central si fac poze cu tine, nu-ti face griji, esti binevenit printre noi pentru ca acum avem si shaorma dietetica. Da, da ai auzit bine, nu ingrasa!
Si daca toate aceste nu sunt de ajuns ca sa te conving sa te lasi prada ispitei, lasa-ma sa-ti povestesc cum a inceput totul pentru mine…
Inca imi aduc aminte prima zi in care am privit-o si, chiar daca nu avea ochi, ma privea si ea pe mine. Instantaneu s-a creat atunci o conexiune intre noi. Eu o priveam asa cum nu mai privisem niciodata o mancare, in timp ce ea imi striga: ”Gusta-ma! Mananca-ma!”. Am luat prima muscatura si… Vai! Cum a fost! Aveam in gura o bucata de rai. Vedeam prin acea shaorma o poarta catre o luma mai buna!
Apoi, dintr-o data mi-am dat seama ca dragostea mea ar putea fi impartita si cu cartofii prajiti care o insoteau. Dar am hotarat sa nu dau voie ca acest lucru sa se intample!
Shaorma mea a fost, este si va fi este unica. Simpla si totusi superba… Chiar si dupa ce termin masa, ramane in gandul meu, in sufletul meu. Ma declar indragostit!

Stefan Buculei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *