Descendentii 2 la Disney Channel Romania

Descendentii 2 la Disney Channel Romania

Filmul Descendentii 2 se difuzeaza in premiera pe 16 septembrie, la ora 11:30, la Disney Channel Romania.

Primul film, Descendentii (2015), ce prezinta povestea captivanta a fiilor si fiicelor celor mai cunoscuti raufacatori Disney, a atins un numarul total de peste 100 de milioane de telespectatori din intreaga lume. Videoclipurile sale, difuzate pe canalele Disney de YouTube, au acumulat peste un miliard de vizualizari. Povestile prezentate i-au pe incurajat tinerii cititori sa cumpere peste 2,6 milioane de carti.

Filmul Descendentii 2 continua povestea tinerilor raufacatori – Mal, Evie, Carlos si Jay- care incearca sa-si gaseasca locul in idilicul taram Auradon. Cand presiunea de a se conforma standardelor regale devine prea mare pentru Mal, ea se intoarce la originile ei malefice pe Insula Pierdutilor unde Uma, fiica Ursulei si cel mai mare adversar al sau, i-a preluat locul ca regina auto-proclamata a orasului decazut. Uma, care este inca plina de resentimente dupa ce nu a fost selectata de Ben sa mearga la scoala din Auradon cu ceilalti pushti malefici, isi aduna gasca de pirati, inclusiv pe fiul Capitanului Hook, Harry si pe fiul lui Gaston, Gil, si ii convinge sa sparga bariera dintre Insula Pierdutilor si Auradon pentru a-i elibera pe toti raufacatorii inchisi pe Insula o data pentru totdeauna.

Protagonistii filmului sunt: Dove Cameron (“Liv si Maddie”), Cameron Boyce (“Jessie”), Sofia Carson (artista a casei de discuri Hollywood Records, “Noile aventuri ale dadacelor”), Booboo Stewart (“X-Men Viitorul este trecut”) si Mitchell Hope care si-au reluat rolurile de Mal, Carlos, Jay, Evie si, respectiv, Regele Ben. In rolurile noilor raufacatori sunt China Anne McClain (“Bobocii isteti”) care o interpreteaza pe Uma, fiica Ursulei; Thomas Doherty (“The Lodge”) in rolul lui Harry, fiul Capitanului Hook; Dylan Playfair (“Some Assembly Required”) care il interpreteaza pe Gil, fiul lui Gaston si Anna Cathcart (“Odd Squad”) in rolul lui Dizzy, fiica surorii vitrege malefice a Cenusaresei, Drizella si nepoata mamei sale vitrege Lady Tremaine. De asemenea, reluandu-si rolurile, in aceasta parte a doua mai sunt: Brenna D’Amico in rolul lui Jane, fiica Zanei celei Bune; Melanie Paxson in rolul Zanei celei Bune; Dianne Doan in rolul lui Lonnie, fiica lui Mulan; Jedidiah Goodacre in rolul lui Chad, fiul Cenusaresei; Zachary Gibson in rolul lui Doug, fiul lui Dopey; Keegan Connor Tracy in rolul lui Belle si Dan Payne in rolul Beast.

Kenny Ortega, regizor premiat cu un premiu Emmy (Descendentii, “High School Musical”) este regizorul, producatorul executiv si coregraful filmului Descendentii 2. Producatorul executiv al filmului Descendentii Wendy Japhet (“An Education”, “The Italian Job”) are acelasi rol in partea a doua. Scenaristii Sara Parriott si Josann McGibbon (“The Starter Wife,” “Runaway Bride”), carora li s-a acordat un premiu 2016 Writers Guild Award pentru Descendentii, au creat scenariul pentru Descendentii 2 si servesc si ca producatori executivi. Kara Saun (Descendentii, “Project Runway”) este designerul de costume. Mark Hofeling (Descendentii, “Teen Beach Movie,” “High School Musical”) este designer de productie. Tony Testa (“The Rocky Horror Picture Show”, “This Is It”) este coregraf impreuna cu Ortega, in vreme ce Shawn Williamson (“Noile aventuri ale dadacelor”) este producator. David Lawrence (filmele “High School Musical”, “Teen Beach Movie” si “Teen Beach 2”), care a fost nominalizat la Emmy pentru contributia sa in Descendentii, se intoarce ca si compozitor. Natalie Hart si Jason La Padura, C.S.A. (“Descendentii” “High School Musical” si filmele “Teen Beach”) sunt directori de casting impreuna cu Kendra Patterson (“Teen Beach Movie”).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *