Declar oficial ca sunt eleva Scolii Centrale din Bucuresti!

Declar oficial ca sunt eleva Scolii Centrale din Bucuresti!

Salutare, PUSHtime!
Am revenit cu o noua povestioara despre mine, pentru voi! Smile
La inceputul anului m-am transferat din liceul meu, din motive cu totul si cu totul personale. Acum pot declara oficial ca sunt eleva Scolii Centrale din Bucuresti, la profilul filologie!
Mi-a cam luat ceva timp pana sa ma hotarasc in privinta transferului, pentru ca, va dati seama, imi faceam o multime de griji privind acomodarea. Alti profesori, colegi noi…
Spre surprinderea mea, nu a fost deloc greu! Bineinteles ca in prima zi de scoala am fost profund emotionata si m-am agitat ca totul sa fie perfect, de la tinuta pana la “Buna, eu sunt Diana si sunt colega voastra cea noua!”
Cand am intrat pe poarta liceului m-a impresionat nu numai marimea cladirii, ci si arhitectura sa nemaipomenita! Este absolut superba! Scoala Centrala a fost construita in anul 1851, iar la inceput a fost o scoala de fete! Si nu orice fel de scoala, ci una privata. Nu orice domnisoara avea ocazia sa studieze acolo. Liceul a avut mai multe denumiri de-a lungul timpului, printre care si “Pensionatul Domnesc de Fete”.

Declar oficial ca sunt eleca Scolii Centrale din Bucuresti
Dar sa revenim la prima zi de scoala… La festivitatea de deschidere am observat faptul ca toti elevii erau organizati frumos pentru a asculta in liniste imnul scolii. Da, da, Scoala Centrala chiar are un imn si inca unul foarte frumos!
Mi-am cunoscut diriginta si colegii si am stiut de la început ca o sa am “de-a face” cu oameni faini!
Toti colegii au fost foarte primitori si sociabili astfel incat, inca din prima saptamana m-am simtit ca si cum mi-ar fi fost colegi dintotdeauna!
Profesorii? Numai cuvinte de lauda am despre dumnealor! Prima impresie: fiecare dintre ei are ceva special, care reuseste sa faca de neuitat “povestea” pe care ti-o impartaseste.
Sunt extrem de multumita de tot, fara doar si poate este exact ce mi-am dorit. Liceul mi se potriveste perfect, iar lucrul asta ma face sa zambesc in fiecare dimineata!
Sper ca totul sa continue in acelasi fel. Sa ma intrebati din cand in cand cum mai stau lucrurile! Smile

Diana Tanase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *