CSS4: NBA… here we come!

CSS4: NBA… here we come!

In perioada 6 – 9 februarie s-a desfasurat, la Tg.Mures, Cupa Transilvania la baschet pentru copii.

A fost o competitie serioasa, bine organizata, in care toate echipele, impreuna cu antrenorii lor, au incercat sa dea totul pe teren. Au fost meciuri stranse, au existat si momente tensionate…  Dar felicitari merita toti participantii.

Am fost acolo impreuna cu cele doua echipe de baby-baschet ale clubului CSS4. Si i-am cunoscut pe cei 18 pushti (au fost  19 in total, dar pe unul dintre ei il cunosc bine de vreo 8 ani si jumatate) …

baschetbaschet 1

Haideti sa va spun despre ei! Sunt frumosi (pozele o confirma), sunt isteti (am jucat jocuri de cuvinte de la egal la egal, am povestit despre cartile citite, iar in materie de tech sunt maestri…), au umor (ne-am distrat copios pe drumul de intoarcere cand s-au spus bancuri) si, chiar daca par aiuriti cate o data (citez: “Anda, mi-am pierdut cartela, ma rezolvi tu? “), pun mult suflet in ceea ce fac.

Cand sunt pe teren incearca sa fie cei mai buni. Nu le iese intotdeauna, dar se straduiesc si merita sa fie incurajati. Au invatat ce inseamna o echipa si ce mult conteaza sa urmezi instructiunile si strategia stabilite de antrenor. Si au invatat ca, daca ai un meci important a doua zi, trebuie sa renunti la petrecerea (cu pufuleti si ice-tea) planuita.

Sunt inca mici, dar au avut parte de parte de o experienta completa. Unii dintre ei vor face o cariera din baschet, altii vor practica acest sport de placere. In orice varianta, noi suntem alaturi de ei…

Anda Sontea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *