Covid 19: celebritati in carantina

Covid 19: celebritati in carantina

Virusul Covid 19 a dat  nastere unei epidemii care, intr-un  timp  foarte scurt, a atins stadiul de pandemie la  nivel  global. Peste tot prin media (on-line, tv, ziare sau radio) auzim ca din ce  in  ce  mai multe persoane se imbolnavesc, oameni obisnuiti sau nume importante din sport, showbiz sau politica. Virusul  nu  face diferenta!

Conform publicatiei TIME, Tom Hanks si sotia sa Rita Wilson, actori si producatori  americani  de film, ambii in  varsta de 63 de ani,  au  rezultate  pozitive de miercuri seara,  in urma  testarii pentru Covid  19. Conform unui tweet postat de Tom, sotii acuzau febra, frisoare si dureri musculare. Doua zile mai tarziu ei au anuntat, printr-un alt tweet, ca se afla in  carantina. Optimisti, dar  responsabili, cuplul hollywoodian ne indeamna  sa  avem  grija  de noi si  sa  ascultam sfaturile expertilor.

Covid 19: celebritati in carantina

Pe Tom Hanks il stiti  din Forrest Gump(1994) sau The Money Pit (1986), dar si din Bridge of spies (2015) sau GreyHound(2019).  Sotia lui, Rita Wilson, a jucat in  Psycho (1998), Gloria Bell (2018) si  a avut roluri mai mici in cateva seriale:  M*A*S*H (1982), Girls (2013) sau Lege și ordine (2011).

Un nume important din lumea sportului, Mikel Arteta, antrenor al FC Arsenal, club de fotbal londonez,  a  fost diagnosticat cu noul  virus Covid  19. El  a fost pus  in  carantina, la fel ca tot  personalul  clubului cu  care antrenorul  a interactionat.  Spaniolul in varsta de 37 de ani le-a multumit  fanilor pentru  sustinere pe contul sau de tweeter si i-a  indemnat sa se  protejeze  impotriva acestui virus.

Covid 19: celebritati in carantina

Callum Hudson-Odoi, jucator la clubul londonez de fotbal Chelsea are Coronavirus, fiind  depistat pozitiv. Ca urmare, el, alaturi de tot personalul clubului cu care  a  intrat in  contact vor  fi pusi in carantiaă, conform digisport.ro.

Covid 19: celebritati in carantina

Reprezentantii Premier League au suspendat meciurile din campionatul englez pana la data de 3 aprilie.

Sophie Trudeau, sotia Prim-Ministrului canadian Justin Trudeau a fost prezenta miercuri,  alaturi  de sotul  ei, la un  eveniment in Londra. Cei doi s-au intors in Canada miercuri seara, iar ea s-a simtit  rau.  Joi sotii Trudeau au anuntat ca testul pentru Covid 19 a iesit pozitiv. In  consecinta au intrat si ei in carantina, conform CNN.

Covid 19: celebritati in carantina

Un alt  nume  important, oficial aflat in  functie de conducere, Nadinne Dorries, ministrul britanic al  Sanatatii, in varsta de 62 de ani,  a fost si ea diagnosticata cu Coronavirus. Doamna Dorries a  inceput sa acuze simptome joi seara, dupa ce a fost prezenta la  un  eveniment gazduit de Primul  Ministru. Conform BBC, Nadinne Dorries se afla in  carantina la domiciliu.

Covid 19: celebritati in carantina

Daiana Rob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *